• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar acil yardim nolurr :(((

dmira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
626
388
73
Merhaba kizlar belki yanlis yerde konu acmis olabilirim ama suan hic bisey düşünemiyorum 3 yaşında kızım var gecen hafta atesli hastalik gecirdi banyoya falan sokup dus aldırdım agliyor falan tabi ates ve yorgunlugun etkisiyle bir baktim sag kasik hatta yumurtalik resmen disari fırlamış sok oldum sonra dedim yanlis gördüm heralde ayagini one atti cunku aglama kesilince yok oldu bugün yine baktim banyoda yine sag kasik sis yatirinca o bolgeye dokununca balon gibi ama icten distan belirsiz netten baktim kasik fitigi cikiyor var midir başına gelen bir onerisi olan cildircam agla agla öldüm akşam 1o da farkettim yoksa coktan gitmistim doktora cok kotuyum bir akil verin nolur:((

Kasık fıtıgını tarof edıyor gıbısınız . Mutlaka doktora gıdın . Kıyamam cocukların hastalığı cok zor oluyor. Allahın iznıyle bır sorun cıkmaz inş cok gecıkmeden bır doktora gorunun guzel haberler alırsınız ınş

Ben olsam nobetci cocuk dr lari oluyo alir gotururdum hemen yada sabah ilk is goturun dr a

Aradim doktoru sabah getirebilirsiniz dedi o yüzden bekledim acile gidecek kadar ciddi mi ki kasik fitigi:((
Kasık fıtıgını tarof edıyor gıbısınız . Mutlaka doktora gıdın . Kıyamam cocukların hastalığı cok zor oluyor. Allahın iznıyle bır sorun cıkmaz inş cok gecıkmeden bır doktora gorunun guzel haberler alırsınız ınş
Sormayın mideme agrilar girdi ölmüş gibiyim suan insan eli kolu baglanmis gibi hissediyor yarin goturcem hemen

Aradim doktoru sabah getirebilirsiniz dedi o yüzden bekledim acile gidecek kadar ciddi mi ki kasik fitigi:KK43:(

Sormayın mideme agrilar girdi ölmüş gibiyim suan insan eli kolu baglanmis gibi hissediyor yarin goturcem hemen

O caresızlık perısan etmiştır sızı atesı vs stabıl ise bence uyusun ara arada kontrol edersınız zaten doktoru hemen goturun demedıyse endişelenmeyın. Kasık fıtıgı olup olmadıgı belli degıl ki agrı yapsa zaten dayanamz anlardınız doktora gıttıkten sonra uygun oldugunuzda sonucu paylasın lütfen merak ettım içinizi ferah tutun dınlenın sızde bıraz bebişinizin sıze ıhtıyacı var

Kasik fitigi olan var midir acaba doktorla ilgili
O caresızlık perısan etmiştır sızı atesı vs stabıl ise bence uyusun ara arada kontrol edersınız zaten doktoru hemen goturun demedıyse endişelenmeyın. Kasık fıtıgı olup olmadıgı belli degıl ki agrı yapsa zaten dayanamz anlardınız doktora gıttıkten sonra uygun oldugunuzda sonucu paylasın lütfen merak ettım içinizi ferah tutun dınlenın sızde bıraz bebişinizin sıze ıhtıyacı var
Yok atesli degil suan gecen hafta kaninda iltihap cikmisti ondan atesi vardi şükür o gectide iste bunu farkettim bu kez iyi yani suan kosup oynuyor ben oyle görünce panik oldum nete baktim boyle şeyler yazıyor cok teşekkür ederim ilginize cok incesiniz bildirecegim mutlaka

Fıtık olsa acidan duramazdi acillik olurdunuz tehlikeli çünkü yarın götürün içiniz rahat etsin inş birseyi yoktur bazen biz anneler çok elham yapiyoruz

Fıtık olsa acidan duramazdi acillik olurdunuz tehlikeli çünkü yarın götürün içiniz rahat etsin inş birseyi yoktur bazen biz anneler çok elham yapiyoruz
Insallah canim evhamdir ama fitik agrisizda olabiliyomus aglama zorlanma gibi sebeplerle görünür hale geliyormys maalesef bakalim Allah büyüktür iyi sonuclar alayim beterinden korusunda Rabbim gerisi boş:KK61:

İnş iyi sonuc almışşınızdır
maalesef kasık fıtığı çıktı ameliyat mecburen başka oluru yokmuş çünkü ama acil değil bizimki çok ciddi bir hastalık değilmiş aslında insan çocugu söz konusu olunca tırnağı kırılsa yandım Allah diyor :(( gün aldık şişli etfalde yaptıracağız en iyisi oraymış bu konuda inşallah sağlıklı sıhhatli atlatıp kurtuluruz:KK61:

maalesef kasık fıtığı çıktı ameliyat mecburen başka oluru yokmuş çünkü ama acil değil bizimki çok ciddi bir hastalık değilmiş aslında insan çocugu söz konusu olunca tırnağı kırılsa yandım Allah diyor :KK43:( gün aldık şişli etfalde yaptıracağız en iyisi oraymış bu konuda inşallah sağlıklı sıhhatli atlatıp kurtuluruz:KK61:
Insan evladı olunca hassasıyetı tartısılamaz.. Rabbım bu sıkıntıyı en ıyı sekılde atlatmanızı nasıp etsın gecmiş oldun cnm

Cok gecmis olsun cocuk ateslendiginde direk banyoya sokmayın soğuk suyla temiz çarşafı su da tutup iyi ve sıkın biraz cocuğu sarin bu sekilde ondn sonra ılık duş sonra şurup fitil vs direk banyoya sokarsanız sok etkisi yaratmış olursunuz Allah korusun havaleye bile yol açabilirsiniz cok gecmis olsun minik yavrumuza

maalesef kasık fıtığı çıktı ameliyat mecburen başka oluru yokmuş çünkü ama acil değil bizimki çok ciddi bir hastalık değilmiş aslında insan çocugu söz konusu olunca tırnağı kırılsa yandım Allah diyor :KK43:( gün aldık şişli etfalde yaptıracağız en iyisi oraymış bu konuda inşallah sağlıklı sıhhatli atlatıp kurtuluruz:KK61:
Çok geçmiş olsun benim Arkadaşımın 2 aylık bebeği ameliyat oldu kasık fıtığından Allah'a şükür sağlığına hızlıca kavuştu. İçinizi ferah tutmaya çalışın tez vakitte atlatırsınız inşallah...

Back
X