- Konu Sahibi pllspencer
Kızlar ben gerçekten çok bunalıyorum bana nolur yardımcı olun
( herşeyi anlatacağım sizlere. Ben 16 yaşındayım. Çevremdeki her arkadaşımın sevgilisi oldu ama benim hiç olmadı. Biraz kulağa kaba geliyor ama her insan sevilmek ister bence. bazı kızlar bana göre çirkin olsa bile onların bile bir sevgilisi var (güzellik görecelidir biliyorum ama yine de çok üzülüyorum). Ben çalışkan biriyim ama asosyal de değilim arkadaş çevrem var ,arkadaşlarımla bu konuyu konuştuğumda bana derslerimle haşır neşir (inek) olduğum için kimsenin benimle çıkmadığını söylüyorlar. Ama içlerinde dersleri iyi olanlar da var. Her gün araştırıyorum üzerine kafa yoruyorum nasıl daha güzel olabilirim diye? Çünkü eğer ben güzel değilsem kimse benimle çıkmak istemez değil mi? Size burdan yazabildiğim kadar dış görünümümü yazayım. 176 boyum var 52 kiloyum (hatta mankenlik ajansındayım ama daha yeni kayıt oldum) kahverengi saçlı kahverengi gözlüyüm. Saçlarım omuz hizasının biraz altında ve kıvırcık. Çok da değil ama :) Yüzüm uzun. Kaşlarım seyrektir. Kimseye kötü davranmamaya çalışıyorum, özgüvenli gözükmeye çalışıyorum ama her gün çok üzülüyorum. Lütfen bana yardım edin. Biraz kaba görünüyor biliyorum ama gerçekten çok bunaldım. Başından böyle olaylar geçeniniz varsa ya da bildiğiniz bir şey varsa lütfen paylaşın.