Kızlar acil yardım noluur :((

pllspencer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
58
6
98
Ankara
Kızlar ben gerçekten çok bunalıyorum bana nolur yardımcı olun :(( herşeyi anlatacağım sizlere. Ben 16 yaşındayım. Çevremdeki her arkadaşımın sevgilisi oldu ama benim hiç olmadı. Biraz kulağa kaba geliyor ama her insan sevilmek ister bence. bazı kızlar bana göre çirkin olsa bile onların bile bir sevgilisi var (güzellik görecelidir biliyorum ama yine de çok üzülüyorum). Ben çalışkan biriyim ama asosyal de değilim arkadaş çevrem var ,arkadaşlarımla bu konuyu konuştuğumda bana derslerimle haşır neşir (inek) olduğum için kimsenin benimle çıkmadığını söylüyorlar. Ama içlerinde dersleri iyi olanlar da var. Her gün araştırıyorum üzerine kafa yoruyorum nasıl daha güzel olabilirim diye? Çünkü eğer ben güzel değilsem kimse benimle çıkmak istemez değil mi? Size burdan yazabildiğim kadar dış görünümümü yazayım. 176 boyum var 52 kiloyum (hatta mankenlik ajansındayım ama daha yeni kayıt oldum) kahverengi saçlı kahverengi gözlüyüm. Saçlarım omuz hizasının biraz altında ve kıvırcık. Çok da değil ama :) Yüzüm uzun. Kaşlarım seyrektir. Kimseye kötü davranmamaya çalışıyorum, özgüvenli gözükmeye çalışıyorum ama her gün çok üzülüyorum. Lütfen bana yardım edin. Biraz kaba görünüyor biliyorum ama gerçekten çok bunaldım. Başından böyle olaylar geçeniniz varsa ya da bildiğiniz bir şey varsa lütfen paylaşın.

Senin oz guven sorunun yok bir kere olsa ajanSa kaydolmazsin.derslerin de iyiymis.neden derr ediyorsun ki oluruna birakirsan daha rahat olur.bir seyin ustune ne kadar gidersen o denli sorun gibi gorunur hayatinda

Ne diyim ben sana bilemedim ki daha 16 yaşındasın illa sevgilim olsun diyosun canım boşverr hepsi olur sen derslerine devam et :)

Kızlar ben gerçekten çok bunalıyorum bana nolur yardımcı olun :(( herşeyi anlatacağım sizlere. Ben 16 yaşındayım. Çevremdeki her arkadaşımın sevgilisi oldu ama benim hiç olmadı. Biraz kulağa kaba geliyor ama her insan sevilmek ister bence. bazı kızlar bana göre çirkin olsa bile onların bile bir sevgilisi var (güzellik görecelidir biliyorum ama yine de çok üzülüyorum). Ben çalışkan biriyim ama asosyal de değilim arkadaş çevrem var ,arkadaşlarımla bu konuyu konuştuğumda bana derslerimle haşır neşir (inek) olduğum için kimsenin benimle çıkmadığını söylüyorlar. Ama içlerinde dersleri iyi olanlar da var. Her gün araştırıyorum üzerine kafa yoruyorum nasıl daha güzel olabilirim diye? Çünkü eğer ben güzel değilsem kimse benimle çıkmak istemez değil mi? Size burdan yazabildiğim kadar dış görünümümü yazayım. 176 boyum var 52 kiloyum (hatta mankenlik ajansındayım ama daha yeni kayıt oldum) kahverengi saçlı kahverengi gözlüyüm. Saçlarım omuz hizasının biraz altında ve kıvırcık. Çok da değil ama :) Yüzüm uzun. Kaşlarım seyrektir. Kimseye kötü davranmamaya çalışıyorum, özgüvenli gözükmeye çalışıyorum ama her gün çok üzülüyorum. Lütfen bana yardım edin. Biraz kaba görünüyor biliyorum ama gerçekten çok bunaldım. Başından böyle olaylar geçeniniz varsa ya da bildiğiniz bir şey varsa lütfen paylaşın.

bende aynı durumdaydım canım. çok mu çirkinim acaba falan diye soruyordum hatta? ki değilim de yani maşallah fıstık gibiyim :34::34: ilk sevgilim üniversite 1 de oldu.. o dönem çok sorun yapmıştım ama farkettim ki boşuna sorun yapmışım. bazen oluyor öyle. çevrende birinden hoşlanıyorsun o olmuyor. seni beğeneni sen beğenmiyorsun falan. sınıf ortamı zaten daha karışık... inan lisede erkekler kadınlara göre daha geç olgunlaştığından hala çocuk gibiler..o yüzden kafana takma.. elbet olacak... hatta şöyle diyim o dönem o kadar sıkıntı yaptım şimdi maşallah sürekli çevremde taliplerim var :nazar::nazar: seninde öyle olacaktır inanıyorum. kaçan kovalanır diye birşey var ki doğrudur. sen kafana taktıkça daha çok kaçar senden. konu gözünde büyür.. kafandan bu dşünceyi at bak nasıl hayatın değişiyor:40:

Sevgilimle tanıştığımda o yaşlardaydım ondan önce herkesin sevgilisi vardı sürekli değiştirirlerdi bende hiç bir ilerleme yoktu sevgili istememden değil acaba çirkin miyim diye düşünürdüm. Sevgilisi olanlar benden daha mı güzeldi ? Hayır sadece zamanı değildi. Onla bunlaa çıkıp ayrılacağna kendini yıpratacağına 1 tane olsun tam olsun. Zamanı gelince olacak elbet sen merak etme :)

16 yaş hata yapmaya müsait bir yaş. Senin için erken olduğunu düşünüyorum. Bu yaşlarda derslerine odaklanmalı ve bir-iki sene daha beklemelisin.

canım sen arkadaslarına uyup okulunu sakın boslama derım bız aynı hataları yaptık .
ayrıca cokta guzelsın masallah boya bak cogu kız bacagın kadar :1::1::1:
merak etme sen suan dogal oldugundan farkedılmıyorsundur ama sonrasında patlama yasayan barbıe doll olcaksın ınan bana ajanstaymıssında ne kadar guzel ıste daha ne ıstıyorsun
elınde hem okulun hem meslegın hem guzellıgın olucak ınan ondan sonra hangı erkegı secıcegını sasırıcaksın

Bu işler kaşa göze bakmıyor ki.
Nasıl desem iki insanın birbirinden etkilenmesi ile o aradaki elektiriklenme ile alakalı.
Belkide sen çevrene olumlu bir etki bırakmıyorsundur.Soğuk duruyorsundur.Çevrendeki erkeklerde senden çekiniyordur.
Hem çook gençsin daha.Şimdi olmadı diye üzülmen yersiz uzun bir hayat var önünde çıkacaktır elbet düzgün biri karşında

başka derdin mi yok senin biz ne biçim hastalıklarla uğraşıyoruz sizin derdinize bak daha yaşın kaç senin üniversite oku iş bul ayaklarının üzerinde dur ...sonra giyin süslen bakımlı ol ondan sonrası gelir zaten sen istemesende gelir ...

Back
X