Kızlar acil yardım yerleşme kanaması olabilirmi

Minelsu66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2022
1.733
1.025
83
Kızlar selam son regl tarihim 28 gün önce üç gün önce asla bır pedi doldurmayan sadece sıldıkçe peçeteye gelen lekelenmeler yaşadım pembesi kahvrengımsi bu böyle üç gün sürdü şeffaf akıntıya beraber her sildiğimdede gelmedi bu arada bugun dördüncü gün hala kanamam yok böyle birşey basın a gelen varmı gebe olabılırmı yım

Kızlar selam son regl tarihim 28 gün önce üç gün önce asla bır pedi doldurmayan sadece sıldıkçe peçeteye gelen lekelenmeler yaşadım pembesi kahvrengımsi bu böyle üç gün sürdü şeffaf akıntıya beraber her sildiğimdede gelmedi bu arada bugun dördüncü gün hala kanamam yok böyle birşey basın a gelen varmı gebe olabılırmı yım
Olabilirsin ki inşallah vardır bende lekelenme yaşadım bakalım inşallah yerleşme kanaması yasamisizdir 🤗🤲🏻

Hayır yaptım ayın dördünde daha sonra yapmadım regl olman gereken gün 29 ekimdi
Anladım. Gebelik olacağını sanmıyorum eğer varsa da tarlusal zarar bile vermiştir Allah korusun ama bilirdiniz zaten kanama olurdu regl olurdu. Ben tarlusal kutusunu bitirdikten 2-3 gün sonra regl olurdum veya bitmeye yakın olurdum. Pcos var mı sizde

Anladım. Gebelik olacağını sanmıyorum eğer varsa da tarlusal zarar bile vermiştir Allah korusun ama bilirdiniz zaten kanama olurdu regl olurdu. Ben tarlusal kutusunu bitirdikten 2-3 gün sonra regl olurdum veya bitmeye yakın olurdum. Pcos var mı sizde
Yanlıs kişiye yazıyorsunuz sanırım cunku tarlusal içmedim ben

Kızlar bende sizin gibi yerleşme kanamasi yaşadım adet günümde peceteye silince gelen bı lekelenme bir gün sonra test yaptım pozitifti iki gebeligimde bunu yaşadım ilki dış gebelikle sonuçlandı sonra ki gebeligim sağlık şuanda 14+1 günlük hamileyim çok şükür darısı isteyen herkesin başına...

Back
X