Olabilirsin ki inşallah vardır bende lekelenme yaşadım bakalım inşallah yerleşme kanaması yasamisizdirKızlar selam son regl tarihim 28 gün önce üç gün önce asla bır pedi doldurmayan sadece sıldıkçe peçeteye gelen lekelenmeler yaşadım pembesi kahvrengımsi bu böyle üç gün sürdü şeffaf akıntıya beraber her sildiğimdede gelmedi bu arada bugun dördüncü gün hala kanamam yok böyle birşey basın a gelen varmı gebe olabılırmı yım
İnşallahOlabilirsin ki inşallah vardır bende lekelenme yaşadım bakalım inşallah yerleşme kanaması yasamisizdir
Pazar günü başlayan akıntım var çok az açık kahverengi azalarak devam ediyor 2 günüm var adetime bekliyorum test yaptınız mıİnşallahsenin durum nasıl oldu aynı benım gibimi
Hayır yapmadım benım lekelenmem kesıldı bir hafta daha bekle dıyor herkes kararsızımPazar günü başlayan akıntım var çok az açık kahverengi azalarak devam ediyor 2 günüm var adetime bekliyorum test yaptınız mı
Sonucunuz nedir ben de de ayni durum varHayır yapmadım benım lekelenmem kesıldı bir hafta daha bekle dıyor herkes kararsızım
Hala regl olmadımSonucunuz nedir ben de de ayni durum var
Test yapmadınız mı bu süredeHala regl olmadım
Test yapmadınız mı bu sürede
Hayır yaptım ayın dördünde daha sonra yapmadım regl olman gereken gün 29 ekimdiTest yapmadınız mı bu sürede
Anladım. Gebelik olacağını sanmıyorum eğer varsa da tarlusal zarar bile vermiştir Allah korusun ama bilirdiniz zaten kanama olurdu regl olurdu. Ben tarlusal kutusunu bitirdikten 2-3 gün sonra regl olurdum veya bitmeye yakın olurdum. Pcos var mı sizdeHayır yaptım ayın dördünde daha sonra yapmadım regl olman gereken gün 29 ekimdi
Yanlıs kişiye yazıyorsunuz sanırım cunku tarlusal içmedim benAnladım. Gebelik olacağını sanmıyorum eğer varsa da tarlusal zarar bile vermiştir Allah korusun ama bilirdiniz zaten kanama olurdu regl olurdu. Ben tarlusal kutusunu bitirdikten 2-3 gün sonra regl olurdum veya bitmeye yakın olurdum. Pcos var mı sizde
Hayır pcos degılımYanlıs kişiye yazıyorsunuz sanırım cunku tarlusal içmedim ben
Pardon ya. Bildirimleriniz alt altaydı yanlış tıkladım kusura bakmayınYanlıs kişiye yazıyorsunuz sanırım cunku tarlusal içmedim ben
Olsun sorun degıl :)Pardon ya. Bildirimleriniz alt altaydı yanlış tıkladım kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?