- 12 Mart 2017
- 978
- 2.397
- 63
- Konu Sahibi darkrose35
- #1
Kizlar ablam 7 buçuk aylık hamile 3 gündür diş ağrısı çekiyor dolgusu düşmüş doktora gittim hamile olduğu için birşeyde yapamiyorlar var mi bilgisi olan neyle geçer bu ağrı ne yapmamiz lazim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deneyeceğiz canim cok sağolBirazcık peyniri vanilyaya bulayıp dişine koysun ya da az pamuga sırke döküp dişinin üstüne koyabilir gecmiş olsun
Cok sağol Allah razi olsun herkezden hepsini denicez son çareBir kac Karanfil koysun oraya. Hafifce ezsin.
Bilmiyorum ki sadece bi ilac verdi onunda hic birseye faydası olmadıHamileykende müdahale ediliyor oysaki neden birşey yapmamış ki?
Sağol cok tesekkur ederiz tek tek denicez artik 3 gundur mahvoldu kizBuzu kağıt havluya sarıp ağrıyan yere 10 dk koysun, rahatlatıcaktır.. Çok geçmiş olsun..
Karanfil kaynattik ama yeni icti insallah faydasi olur. Tesekkur ederimAktardan karanfil yağsi ile pamukla oraya sürsün .Benim diş ağrimi gecirdi .
Dişetlerim iltihaplamişdi iyileştirdi.
Yağsi faydali ,kanattinizmi yağsi ucar gider.Karanfil kaynattik ama yeni icti insallah faydasi olur. Tesekkur ederim
Bilmiyorduk ki valla oylede deneyelim sağolunYağsi faydali ,kanattinizmi yağsi ucar gider.
Bilmiyorum ki sadece bi ilac verdi onunda hic birseye faydası olmadı
Kizlar ablam 7 buçuk aylık hamile 3 gündür diş ağrısı çekiyor dolgusu düşmüş doktora gittim hamile olduğu için birşeyde yapamiyorlar var mi bilgisi olan neyle geçer bu ağrı ne yapmamiz lazim
Canim benim cok sağol bu kadar yazmissin sanirim bizimki biraz nazli dilimi bile degdiremiyorum koyamam karanfil diyorBende 34 haftalikken dis ağrısı cektim hemde 2 disimden birden. Geceleri agladim agridan dis doktoruna gittim erken doğumu tetikleyebiliriz once jinekologunuzla gorusun izin verirse raporuyla birlikte cekebilirim dedijinekologumla ayri gorustum oda cektirmen riskli cektirme dedi rapor vermedi.
Dis macunumu degistirdim. Icinde kalsiyum ve florur bulunan bir macun kullaniyorum. Ne zaman birsey yesem hemen gittim dislerimi fircaladim ılık suyla bol bol gargara yaptım. Mumkun oldugunca agri kesici almamaya calistim ama genelde agrim geceleri arttigi icin cok dayanamadigim durumlarda gece yatarken 1 tane minoset ictim. Onun dışında disim sizlamaya basladikca hep kuru karanfil koydum agriyan disimin bulundugu yere ( yan taraftan dis etimle yanagimin arasina yani). Son olarakta bol bol süt yogurt ayran tuketmeye çalıştım. Yaklasik 2 hafta cektim o agriyi ama bu yukarda saydiklarim işe yaradi ve hala tedbiri elden birakmiyorum.
Teşekkür ederiz sagolun:)Parol vermiştir muhtemelen. Malesef diş ağrısının nasıl geçeceği konusunda hiçbir fikrim yok malesef ama çok kötü olursa baska doktorada gitsin.
Sağolun dolgusu düşmüş yeri boş kalimcada aci cektiriyor istekarbonatlı su ile çalkalasın enfeksiyonu azaltır biraz da olsa.
karanfil yağı da aynı şekilde...