Kızlar acil yardım !!

Kizlar Allah rizasi için biriside adet sancısı icin bi ilac falan biliyosa soylesin kelin ilaci olsa başına sürermis bende cok fena sanciliyim ve hic olmadığı kadar cok geliyor :eğlence:

Kizlar ablam 7 buçuk aylık hamile 3 gündür diş ağrısı çekiyor dolgusu düşmüş doktora gittim hamile olduğu için birşeyde yapamiyorlar var mi bilgisi olan neyle geçer bu ağrı ne yapmamiz lazim
başka dokt. gitsin.

Çok zor durumdaysa müdahale edilir tabii ki. Ama ilk ve son trimester diş operasyonları için tehlikeli diye biliyorum. İlk 3 ay düşük riski son 3 ay da erken doğum riski sebebiyle. Kadın doğum doktoruna danışın mutlaka.

Kizlar Allah rizasi için biriside adet sancısı icin bi ilac falan biliyosa soylesin kelin ilaci olsa başına sürermis bende cok fena sanciliyim ve hic olmadığı kadar cok geliyor :eğlence:
sıcak su torbasını havluya sar. poponun altına veya ayagının altına koy.

S
Çok zor durumdaysa müdahale edilir tabii ki. Ama ilk ve son trimester diş operasyonları için tehlikeli diye biliyorum. İlk 3 ay düşük riski son 3 ay da erken doğum riski sebebiyle. Kadın doğum doktoruna danışın mutlaka.
Sagolun yorumunuz icin

Tesekkur ederim inan hepsini yaptim duruyor biraz iyi geliyor sonra yine ayni dayanamiyorum igne de istemiyorum
o zaman bir dok. git. cunku buı kadar agrı çikolata kistini işaret eder. herkesde olmaz ama sen gene bir görün.
evli degilsden yani bakire isen karıından bakarlar korkma.

Kizlar ablam 7 buçuk aylık hamile 3 gündür diş ağrısı çekiyor dolgusu düşmüş doktora gittim hamile olduğu için birşeyde yapamiyorlar var mi bilgisi olan neyle geçer bu ağrı ne yapmamiz lazim
Ne alaka ya....ben 8 aylıkken çektirdim.

Yok evli değilim bakireyim şükür güldürdün valla :)))) Allah korusun aman diyim kiat mist :KK42:
kist dedim ama öyle kanser degil. aglama. sadece ilerde böyle birşey varsa cok cekersin .gebelik mebelik zor olur. şimdiden baktırsan iyi edersin.

Back
X