- 12 Mart 2017
- 978
- 2.397
- 63
- Konu Sahibi darkrose35
Bunu da söyleyeceğim sağolun:)Kekik yağı basardı annemler dişleri ağrıyınca pamukla. Geçmişler olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu da söyleyeceğim sağolun:)Kekik yağı basardı annemler dişleri ağrıyınca pamukla. Geçmişler olsun
başka dokt. gitsin.Kizlar ablam 7 buçuk aylık hamile 3 gündür diş ağrısı çekiyor dolgusu düşmüş doktora gittim hamile olduğu için birşeyde yapamiyorlar var mi bilgisi olan neyle geçer bu ağrı ne yapmamiz lazim
Sağolun dolgusu düşmüş yeri boş kalimcada aci cektiriyor iste
Insallaaaahallah yardımcısı olsun. inşallah faydası olur biraz..
sıcak su torbasını havluya sar. poponun altına veya ayagının altına koy.Kizlar Allah rizasi için biriside adet sancısı icin bi ilac falan biliyosa soylesin kelin ilaci olsa başına sürermis bende cok fena sanciliyim ve hic olmadığı kadar cok geliyor![]()
O da bi secenek ama yerinden kaldirabilene ask olsunbaşka dokt. gitsin.
Sagolun yorumunuz icinÇok zor durumdaysa müdahale edilir tabii ki. Ama ilk ve son trimester diş operasyonları için tehlikeli diye biliyorum. İlk 3 ay düşük riski son 3 ay da erken doğum riski sebebiyle. Kadın doğum doktoruna danışın mutlaka.
Gunduzden beri yapiyorum bana misin demiyor vallasıcak su torbasını havluya sar. poponun altına veya ayagının altına koy.
duş al. sıcakımsı bir suyla. agrı kesici alabilirsin. elinle karnını sürekli ov.Gunduzden beri yapiyorum bana misin demiyor valla![]()
Tesekkur ederim inan hepsini yaptim duruyor biraz iyi geliyor sonra yine ayni dayanamiyorum igne de istemiyorumduş al. sıcakımsı bir suyla. agrı kesici alabilirsin. elinle karnını sürekli ov.
o zaman bir dok. git. cunku buı kadar agrı çikolata kistini işaret eder. herkesde olmaz ama sen gene bir görün.Tesekkur ederim inan hepsini yaptim duruyor biraz iyi geliyor sonra yine ayni dayanamiyorum igne de istemiyorum
Yok evli değilim bakireyim şükür güldürdün valla :)))) Allah korusun aman diyim kiat misto zaman bir dok. git. cunku buı kadar agrı çikolata kistini işaret eder. herkesde olmaz ama sen gene bir görün.
evli degilsden yani bakire isen karıından bakarlar korkma.
Ne alaka ya....ben 8 aylıkken çektirdim.Kizlar ablam 7 buçuk aylık hamile 3 gündür diş ağrısı çekiyor dolgusu düşmüş doktora gittim hamile olduğu için birşeyde yapamiyorlar var mi bilgisi olan neyle geçer bu ağrı ne yapmamiz lazim
Buzu direk ağrıyan dışının yani yanağının üstüne koysun.10 di hiç kaldırmasın uyuşacak.. .ben sabaha kdr dönmüş su şişesiyle uyurdum.Ne alaka ya....ben 8 aylıkken çektirdim.
kist dedim ama öyle kanser degil. aglama. sadece ilerde böyle birşey varsa cok cekersin .gebelik mebelik zor olur. şimdiden baktırsan iyi edersin.Yok evli değilim bakireyim şükür güldürdün valla :)))) Allah korusun aman diyim kiat mist![]()
Allahimmm Allah korusun kist diyince zaten aklima direk ilerisi gelince iicim ürperdikist dedim ama öyle kanser degil. aglama. sadece ilerde böyle birşey varsa cok cekersin .gebelik mebelik zor olur. şimdiden baktırsan iyi edersin.