Kızlar acil yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi lia3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

lia3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2021
123
43
48
30
Kızlar benim adet 2aydır çok düzensiz o yüzden tahminde bulunamıyorum. 2 senedir çocuk istiyoruz o yüzden biraz heyecanlıyım. Prodoctor erken gebelik testinde bu çizgileri gördüm. Normalde hiç bi belirti olmuyordu. Bir gün geçince yaptım. Bu tekli fotoğraftaki gibi biraz daha silik. Sizce bişey var mıdır ? Varsa kaç günde netleşiyor?

Eklentiler

• IMG_7378.webp
    IMG_7378.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_7377.webp
    IMG_7377.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 81
Göğüslerde hassasiyet ve büyüme var bir iki kez kasık sancısı oldu bel ağrısı da var ama ne adet oluyorum ne de çizgi net

Çizgi hemen mi çıktı? Ve son adet tarihiniz neydi

5-10 dk arası çıkıyor ama bu markada hiç bi şekilde belli olmuyordu. 1 Aralık falan son adet tarihi onunla alakalı değil bence yoksa daha belirgin çıkması gerekiyordu. Aralıktaki reglimi de 45.günde olmuştum ondan önce hep düzenliydi

Var gibi ben gördüm çizgiyi test varsa elinde sabah ilk idrarla dene varsa çizgin bi tık daha netleşmiş olacaktır

Dünden bugüne pek bi netleşme olmadı. Her gün daha da netleşir mi bi kaç gün geçmesi mi lazım

Kızlar benim adet 2aydır çok düzensiz o yüzden tahminde bulunamıyorum. 2 senedir çocuk istiyoruz o yüzden biraz heyecanlıyım. Prodoctor erken gebelik testinde bu çizgileri gördüm. Normalde hiç bi belirti olmuyordu. Bir gün geçince yaptım. Bu tekli fotoğraftaki gibi biraz daha silik. Sizce bişey var mıdır ? Varsa kaç günde netleşiyor?
Bende 7.gun gecikmede yaptim negatif bugun 8.gun hala gelmedi ve normalde yogun adet belirtileri yasardim bu ay hic yasamadim sadce kasik agrim arada sirada ve akintim oldu bugun de bel agrim basladi neden cikmadi anliyamadim beklemedeyim benim de normalde adetim duzensizdi 3 aydir duzene girmisti tam gununde oluyo bu ay boyle olunca sasirdim bende kac gun sonra tkr yapcam olmazsam

Biz de 6 aydir dwniyoruz olmuyo

Ben doktora da gittim neden çocuk olmuyor kontrol istiyorum diye adette gecikti dedim. Adetin ikinci günü gel kan ver dedi😒 bu durumda kafaya takmadan beklemek lazım sanırım

Benim testimde bu şekilde çıkmıştı Şuan 2 yaşında oğlum var silik çizgi var sende ama tabıkı sabah 9-10 arası sağlık ocağına gidip kan verin beta hcg bakılsın içinizde şüphe kaygı kalmaz

Bu marka testi çok kullandım hep negatif gördüm bence çok doğru sonuç veriyor yanılma payı yok gibi bi şey . Bu çizgi çıktıysa yüksek ihtimal gebesinizdir tebrik ediyorum ❤️

Ay ya inşllah🤲🏻 kan mı vereyim yarın iki üç gün daha beklesem koyulaşır mı? Şimdi sağlık ocağındaki kadın da ikide bir geliyor diyecek

Back
X