Kızlar acil yardım

dilek ayse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2025
4
1
1
27
Kızlar lütfen bi bakarmısınız ikiz gebelik olabilir mi daha 5 haftalığız doktor henüz hiç bir şey söylemedi ama aşırı çok merak ediyorum

Eklentiler

• 29F12B51-715E-499C-98F7-B980F80A73FA.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar lütfen bi bakarmısınız ikiz gebelik olabilir mi daha 5 haftalığız doktor henüz hiç bir şey söylemedi ama aşırı çok merak ediyorum
Görselde tek kese tek embriyo var. Şu an dört haftalıksınız eğer öyle bir ihtimal varsa gen olarak falan 5-6. Haftada yapılan ultrasonlarda daha net belli olur olup olmadığı ama şu an için tek

Görselde tek kese tek embriyo var. Şu an dört haftalıksınız eğer öyle bir ihtimal varsa gen olarak falan 5-6. Haftada yapılan ultrasonlarda daha net belli olur olup olmadığı ama şu an için tek
Ya Öylemidir bende bakınca iki kese var gibi gördüm inanılmaz heycanlandım vallahi

Ya Öylemidir bende bakınca iki kese var gibi gördüm inanılmaz heycanlandım vallahi
Tek kese ölçümde yapılmış hatta ama daha sonra çıkarsa belli yani. Doktorunuz olsa derdi zaten size. Heyecan olmaz mı tabi siz çok iyi anlıyorum sağlıkları geçirin sürecinizi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…