Ladymini Guru Kayıtlı Üye 22 Aralık 2014 55 21 288 8 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ladymini #1 Sabah koyu çıkan Ovülasyon testim öğleden sonra neden silik çıktı ? Bugün yumurtlama günüm mü değil mi ? Yardımınız lazım Eklentiler IMG_1767.webp 56,3 KB · Görüntüleme: 32 image.webp 38 KB · Görüntüleme: 28
Sabah koyu çıkan Ovülasyon testim öğleden sonra neden silik çıktı ? Bugün yumurtlama günüm mü değil mi ? Yardımınız lazım
Z Zeytin87 Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2025 82 11 3 37 8 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ladymini #2 Ladymini .!.: Sabah koyu çıkan Ovülasyon testim öğleden sonra neden silik çıktı ? Bugün yumurtlama günüm mü değil mi ? Yardımınız lazım Genişletmek için tıkla... Canım normal belki gece başladı pik dönemini gördün mü 24 36 saat sonra yumurtlama başlar derler İsterseniz bugün değerlendirin
Ladymini .!.: Sabah koyu çıkan Ovülasyon testim öğleden sonra neden silik çıktı ? Bugün yumurtlama günüm mü değil mi ? Yardımınız lazım Genişletmek için tıkla... Canım normal belki gece başladı pik dönemini gördün mü 24 36 saat sonra yumurtlama başlar derler İsterseniz bugün değerlendirin
Arzu_Azra Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2016 2.212 1.647 133 29 8 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ladymini #3 Ladymini .!.: Sabah koyu çıkan Ovülasyon testim öğleden sonra neden silik çıktı ? Bugün yumurtlama günüm mü değil mi ? Yardımınız lazım Genişletmek için tıkla... Su vs fazla içtiyse silik çıkabilir malum havalar sıcak
Ladymini .!.: Sabah koyu çıkan Ovülasyon testim öğleden sonra neden silik çıktı ? Bugün yumurtlama günüm mü değil mi ? Yardımınız lazım Genişletmek için tıkla... Su vs fazla içtiyse silik çıkabilir malum havalar sıcak
Ladymini Guru Kayıtlı Üye 22 Aralık 2014 55 21 288 8 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ladymini #4 Zeytin87 .!.: Canım normal belki gece başladı pik dönemini gördün mü 24 36 saat sonra yumurtlama başlar derler İsterseniz bugün değerlendirin Genişletmek için tıkla... Yaa çok teşekkür ederim Zeytin ben de acaba sabahki kötülüğü ben yanlış mı değerlendirdim dedim. Sabah onu göründe değerlendiririz dedim ama az evvel yaptığımı est silik gelince şaşırdım. Ah tecrübesizlik ahh :)
Zeytin87 .!.: Canım normal belki gece başladı pik dönemini gördün mü 24 36 saat sonra yumurtlama başlar derler İsterseniz bugün değerlendirin Genişletmek için tıkla... Yaa çok teşekkür ederim Zeytin ben de acaba sabahki kötülüğü ben yanlış mı değerlendirdim dedim. Sabah onu göründe değerlendiririz dedim ama az evvel yaptığımı est silik gelince şaşırdım. Ah tecrübesizlik ahh :)
Ladymini Guru Kayıtlı Üye 22 Aralık 2014 55 21 288 8 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ladymini #5 Arzu_Azra .!.: Su vs fazla içtiyse silik çıkabilir malum havalar sıcak Genişletmek için tıkla... Biraz su içmeyip tekrar yapayım o zaman. Gerçekten havalar da o kadar sıcak ki 40 derece malum
Arzu_Azra .!.: Su vs fazla içtiyse silik çıkabilir malum havalar sıcak Genişletmek için tıkla... Biraz su içmeyip tekrar yapayım o zaman. Gerçekten havalar da o kadar sıcak ki 40 derece malum
B Bus13 Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2023 511 121 23 27 8 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ladymini #6 Pcosunuz var mı