Kızlar acil yardım

minikmavis

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
26
Puanlar
8
Merhaba kızlar. İki kez doğal yolla gebe kaldım. Ama düşükle sonuçlandı. Yaklaşık bir yıldırda tekrar deniyoruz gebelik oluşmuyor i. Pcosum ve sağ tüpüm yok.
Gecen ay femara yani letu kullandım. Solda yani tüpün olduğu tarafta yumurta gelişti. Çatlatma iğnesi oldum ama gebelik oluşmadı. Bu ay yine ilaç kullandım bu sefer sağda yumurta oluştu ama sağ tüpüm yok. Doktor tüp diğer taraftaki yumurtayı yakalar dedi. Sen iğneyi vur dedi. Sizce ne yapmalıyım. İğneyi bulmak çok zor. Bulacağım iğne boşa gitsin istemiyorum. Sizce tüpün olmayan taraftan yumurtlayınca gebelik oluşur mu

Dollenme tuplerde oluyor kuzum, tupun yoksa orada tibben pek mumkun olmayacaktir. Ama rabbim verdi mi tupleri baglatanlara bile veriyor :)

Dollenme tuplerde oluyor kuzum, tupun yoksa orada tibben pek mumkun olmayacaktir. Ama rabbim verdi mi tupleri baglatanlara bile veriyor :)
Orası öyle her şey Allah'ın izniyle olur. Ama doktorun demek istediği tüpün olduğu taraf karşıdaki yumurtayı yakalayabilir. Acaba bu şekil olan var mı diye merak ediyorum. Çünkü çatlama iğnem bir tane var onu da ihtimal azsa harcamak istemiyorum

Merhaba ben de aynı durumdayım ne yaptınız

`