Kızlar acil yardım

misaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
740
12
48
Iğdır
Yeni hamileyim doktor progestan verdi alttan ama çok akıntı yapıyor ve yara oldu vulva bölgesi madeacasol sürsem olurmu gebelik kategorisi a'ymış doktora gitmeme birhafta var telide yok

ben şimdi anlamadım progestan ilacı mı kremi mi verdi vajinal fitil olarak mı kullanıyosun

Progestan 200 mg yumuşak kapsül hem içilebiliyor hemde vajinadan fitil olarak kullanılabiliyor ben fitil gibi kullanıyorum beyaz küçük bi ilaç

Progestan 200 mg yumuşak kapsül hem içilebiliyor hemde vajinadan fitil olarak kullanılabiliyor ben fitil gibi kullanıyorum beyaz küçük bi ilaç

evet ilacı biliyorum ben krem diyosun sandım ilk defa duyuyorum dicektim o ilaçtan bende kullandım kanamam vardı doktor bi kaç gün ağızdan bi kaç günde vajinal yoldan fitil olarak kullan demişti ama sadece içmekte yeterli oluyomuş bence sende iç

Bilemedimki doktor belim ağrıyo bide pcoyum die verdi alttan yan etkisi az oluyo daha etkili bide dedi napıcam bilemedim bikere kaşıntım oldu artık olmadı yarın sağlıkocağına gidim

Bilemedimki doktor belim ağrıyo bide pcoyum die verdi alttan yan etkisi az oluyo daha etkili bide dedi napıcam bilemedim bikere kaşıntım oldu artık olmadı yarın sağlıkocağına gidim

bence kaşıntın bi kere olduysa sorun etme çünkü doktora söylersen kaşıntı gderici kimyasal bi ilaç verebilir kaşıntın devam ederse pişik kremi kullan hem zararı da olmaz faydası da olur

Bugün biraz hafifledi pişik gibiyim zaten saol canım pişik kremi kullanabilirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…