Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yeni hamileyim doktor progestan verdi alttan ama çok akıntı yapıyor ve yara oldu vulva bölgesi madeacasol sürsem olurmu gebelik kategorisi a'ymış doktora gitmeme birhafta var telide yok
evet ilacı biliyorum ben krem diyosun sandım ilk defa duyuyorum dicektim o ilaçtan bende kullandım kanamam vardı doktor bi kaç gün ağızdan bi kaç günde vajinal yoldan fitil olarak kullan demişti ama sadece içmekte yeterli oluyomuş bence sende iç
Bilemedimki doktor belim ağrıyo bide pcoyum die verdi alttan yan etkisi az oluyo daha etkili bide dedi napıcam bilemedim bikere kaşıntım oldu artık olmadı yarın sağlıkocağına gidim
Bilemedimki doktor belim ağrıyo bide pcoyum die verdi alttan yan etkisi az oluyo daha etkili bide dedi napıcam bilemedim bikere kaşıntım oldu artık olmadı yarın sağlıkocağına gidim
bence kaşıntın bi kere olduysa sorun etme çünkü doktora söylersen kaşıntı gderici kimyasal bi ilaç verebilir kaşıntın devam ederse pişik kremi kullan hem zararı da olmaz faydası da olur