kizlar acil yardim

gamze_90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
182
22
33
Sevgilimi ariyorum 3saatir telefonunuz baglanamamaktadir diyor msj gonderdim gitti baska telefondan denedim yine ayni sey evden denedim mesgul caliyo musteri hizmetlerini aradim engel olabilirmi deddi ole bisey olamaz hat sahibi olmadan bisey yapamayiz dediler napicam ben nolmus olabilir yardim edin lutfen

muhtemelen sevgılın telefonunu rahatsız etme moduna falan almıs canım her yerden aradıgında mesgul tonu verıyorsa bundan kaynaklanıyordur..

muhtemelen sevgılın telefonunu rahatsız etme moduna falan almıs canım her yerden aradıgında mesgul tonu verıyorsa bundan kaynaklanıyordur..

Yok canim ya o zaman ulasilamiyo der sadece evden arayinca mesgul tonu veriyo cepten arayinca baglanamamaktadir diyo

Yok canim ya o zaman ulasilamiyo der sadece evden arayinca mesgul tonu veriyo cepten arayinca baglanamamaktadir diyo

tamam işte.. telefonun markası ne? akıllı telefolarda öyle oluyor canım. ulaşılamamaktadır demıyor sadece mesgul calıyor

telefonların böyle özellikleri var ulaşmanızı istemediklerinde bu moda alıyolar meşgul çalabilir bağlanamıyo denebilir..
kavga falan mı ettiniz belki ulaşmanızı istemiyodur..
aklınıza kötü bişey getirmeyin.

Engel olabilir canım ama sana bilgi vermezler. Başka hatta yönlendirdi desem meşgul çalmaması lazım, yönlendirme olunca mesaj gidiyor ama telefona ulaşılamıyor. Seni engellemiş olabilir. Tartıştıysanız canım belki o yüzden bir şey yapmıştır. Değilse hattında bir sıkıntı vardır.

Canım telefonu başka hatta yönlendirmiş, ama hattında buyuk ihtimalle kontör yok.
Seçeneklerden biri bu en azından. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…