kızlar acil yardım

mor cilek

Epistemolojik üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2015
595
200
53
Bana çok iyi davranan ama alttan alta en ufak şeyde tüm suçu yıkan ben yokken arkamdan iş aksadığında ağır hakaret eden bir müdürüm var
şimdi bu kendine yeni sekreter aldı yurt dışı personelleriyle ilgilenmesi için
hafta sonu çalışmıyoruz
listeyi bu kıza göndermiş
benim haberim yok
pazartesi yani dün söyledi salı gününe bugüne bilet alınacakmış
personellerde bir gün önce söylüyorsunuz gidemeyiz hazır değiliz dediler
aradım ben bunu
bana liste atmadı yani yeni sekreterinin suçu gerçi hala işleri ben yapıyorum
bana telefonda bağırdı çağırdı *mk telefonuna mail yükle de maillerine bak diye

mail bile atmamış
mail attım patronları cc koydum şöyle yazdım
x hanıma mail atarken bana da mail atarsanız sevinirim zira haberim olmayan listeden sorumlu oluyorum karmaşa yaşıyoruz diye
bu uyanıkta patronlar mailde cc diye bana özür dilerim bir daha size böyle bir şey yaşatmayacağım yazmış sorumlu gene ben oldum şimdi nasıl bir cevap vermeliyim olayı büyütmeden
şöyle yazsam olur mu
telefonla konuşmamızda ağır bir kelime kullandığınız için olayın ciddi boyutta olduğunu düşündüğümden mail atma gereği hissettim siz kusura bakmayın nasıl ?

A*k mı dedi ? Yuh saygısız! Bence yazmayın öyle kusura bakmayın falan, eziklendiğiyle kalsın saygısız.

Bir sorun varsa ve patronlara duyurmak istiyorsanız gidip yüzyüze konuşun.
Bu maille bir bakıma bana telde hakaret ettiniz diyeceksin ama çok havada kalacak
Birde mailde uzatmak prof. Olmaz
Sorunu büyütüp patronlara taşımada birebir görüşmeyi tercih edin. Büyümesin çalışıcam bu müdürle diyorsanızda uzatmayın

Bir sorun varsa ve patronlara duyurmak istiyorsanız gidip yüzyüze konuşun.
Bu maille bir bakıma bana telde hakaret ettiniz diyeceksin ama çok havada kalacak
Birde mailde uzatmak prof. Olmaz
Sorunu büyütüp patronlara taşımada birebir görüşmeyi tercih edin. Büyümesin çalışıcam bu müdürle diyorsanızda uzatmayın
yurt dışında ccye koyduğum patronum

hiç bir şey yazma... bu onun daha ezik hale getirir. dişini göstermişsin zaten... bir daha aynı şeyi yaparsa direkt cc ye eklediklerinle birlikte dediklerini yaz :D hatta kayda al. sonra hakaret davası acarsın :D

hiç bir şey yazma... bu onun daha ezik hale getirir. dişini göstermişsin zaten... bir daha aynı şeyi yaparsa direkt cc ye eklediklerinle birlikte dediklerini yaz :KK70: hatta kayda al. sonra hakaret davası acarsın :KK70:
o burada patron yokken patron gibi yetkisi var o yüzden böyle davranıyor

sen kimsin lan başlarım sana da işine de verdiğin parayı al ........
al çantanı çık.

Cevap vermeyın; Patronunuz ardını merak ederse zaten sıze soracaktır. Yada gerektiği ortamda siz vurgularsanız Hakarete varan sozlerını yuzune çarparsınız.. Kıyıdan koseden dolasmayın.

Cevap vermeyın; Patronunuz ardını merak ederse zaten sıze soracaktır. Yada gerektiği ortamda siz vurgularsanız Hakarete varan sozlerını yuzune çarparsınız.. Kıyıdan koseden dolasmayın.
attım ya :(
içimde kalmasın dedim zaten patronun sen canını sıkma stresliyiz demişti dün

attım ya :KK43:
içimde kalmasın dedim zaten patronun sen canını sıkma stresliyiz demişti dün
Size boyle bı cevap verdıgınde kufur olayından bahsetseydınız.. Konunun ustu kapanacak Muhakkak.. Ama size hakaret etme lüksü yok kimsenin sıfatı ne olursa olsun.. Daha da cevap vermeyın bence.. Cocukken , ebeveynlere bunu yaptı sunu yaptı gıbı bı tavra donusur fazlası.. Telefonda yada haksız oldugu durumda hakarete vardırırsa Mutlaka anında cevabını verın terbıyesızın.

o burada patron yokken patron gibi yetkisi var o yüzden böyle davranıyor
biz buna poposuna müdür kaçmış diyoruz :D oo kraldan daha cok kralcıları hiç sevmem.
sen gene de ikinci hamlesini bekle ve bu sefer kayıt mayıt şahit vs. edinmeye bak..cunku bu tipler bazen hırs yapar hareketlerini daha da abartır. sana da gün dogar :)

biz buna poposuna müdür kaçmış diyoruz :KK70: oo kraldan daha cok kralcıları hiç sevmem.
sen gene de ikinci hamlesini bekle ve bu sefer kayıt mayıt şahit vs. edinmeye bak..cunku bu tipler bazen hırs yapar hareketlerini daha da abartır. sana da gün dogar :)
yapıyor zaten daha önce yıllık iznimde yok yere olay çıkardı buraya geleceksin falan diye yıllık iznimi zehir etti bana

Back
X