Kizlar acil yardim

Şart mi çatı muayenesi ben 8 yıl önce doğum yaptım catı muayenesi diye birşey duymadım bile.son yıllarda mi çıktı bu uygulama.hiç bir sıkıntı da yaşamadan yaptım dogumumu
Özel hastanelerin yeni moda akımı... ben devlet hastanesine gidiyorum aynı hastaneye giden bir tanıdığım var 39. Haftada ona yapılmadı doğumu bekliyor ben 30 haftalığım henüz hiç alttan muayene yapılmadı. Bir kez keseyi görmek için ultrasonla baktı doktorum.

Canım doğum başladıktan sonra açılmanın hızına bağlı olarak saat başı, yarım saatte bir, 15 dk da bir çatı muayenesi yapılıyor. Devamlı kaç cm açılma olduğunu kontrol ediyor ebe. En sonunda yeterli açıklığa ulaşınca doğumhaneye alıyorlar ondan sonrası çok kolay. Eğer cesaret edebilirsen doğum başladığı zaman uzun süre hastaneye gitme ve sancini evde çek. En son 3 dakikada bire filan düşünce hastaneye gidersen zaten hemen doğuma alırlar muhtemelen :)

Ben cati muayenesinden korkuyorum yaptiramadim ilkini doktor da sen normal yapamazsin diyo sezeryani hic istemiyorum vajinismus gecmisim var normal yapabilir miyim acaba 38.haftamdayim bebek 2700gr kucuk

Ben cati muayenesinden korkuyorum yaptiramadim ilkini doktor da sen normal yapamazsin diyo sezeryani hic istemiyorum vajinismus gecmisim var normal yapabilir miyim acaba 38.haftamdayim bebek 2700gr kucuk
Canim bende vajinismus hastasiyim 10 ay önce doğum yaptim..çatı muayenesi berbat geçti ilk birakmadim ebe sen vajinismus msun dedi evet dedim seni zorlamak istemior um dedi bende bi kere daha muayene yapalım dedi yaptı ve bitti nasıl çığlık attım anlatamam..Hemen Dr sezaryen dedi çünkü alttan muayenede zorlanıyorz o anı yasayamzsin dedi. Çocuk gelince korkudan ikinmazsan çocuğa zararı olur deyince kabul ettimm

Canim bende vajinismus hastasiyim 10 ay önce doğum yaptim..çatı muayenesi berbat geçti ilk birakmadim ebe sen vajinismus msun dedi evet dedim seni zorlamak istemior um dedi bende bi kere daha muayene yapalım dedi yaptı ve bitti nasıl çığlık attım anlatamam..Hemen Dr sezaryen dedi çünkü alttan muayenede zorlanıyorz o anı yasayamzsin dedi. Çocuk gelince korkudan ikinmazsan çocuğa zararı olur deyince kabul ettimm
sezeryan mi oldun canim cok korkuyorim sezeryan olmak istemiyorum napcm bilmiyorm

Sezeryan iyilesme cokk zor oluyomis ikinma kendilgnden geliyo diye diydum kabiz olmus gibiymissn bebegi cikarmak istiyomsnn arkadaslarm yaprsin dedi diyelim ki ikinmayi yapamadm o an ne yaparlar acaba bebegin oksijensiz kalma durumu var mi

Sezeryan iyilesme cokk zor oluyomis ikinma kendilgnden geliyo diye diydum kabiz olmus gibiymissn bebegi cikarmak istiyomsnn arkadaslarm yaprsin dedi diyelim ki ikinmayi yapamadm o an ne yaparlar acaba bebegin oksijensiz kalma durumu var mi
Bunyeden bünyeye degisio o canım .yürümek lazım ameliyattan sonra..Dr bebek riske girer dedi bana. BenCe sezaryen korkulacak birsey değil

Vajinal muayenede hiçbir şey yok.
Acımıyor, sen kendini gereksiz yere kastığın için zorlanıyorsun sadece.
Kendini rahat bırak.

Canim oncelikle cati muayenesi sart, tekrar bi dener drun kasma kendini . Eger korkuuorsanda normal dogum yapamazsin . Ben zorunlu sezeryan oldum 41+2 de . Acilma sanci yojtu. Son hafta 3 gunde bir cati muayenesi. Sezeryanimda iyi gecti. Hayirlisi olsun senin icin. Vajinismus olup normal dogum yapan var mi bilmiyorum

Back
X