merhabalar size anlatacağım dert için üye oldum derdim çok da büyük sayılmayabilir ama zor durumdayım lütfen yardım edin şimdi ben lise 3 öğrencisiyim bir arkadaşım var adı r olsun geçen seneye kadar en iyi arkadaşımdı hakikaten ruh ikizimdi diyebilirim 7.sınıftan beri tanışmışlığımız var geçen sene birtakım sorunlar yaşadık ve o benden ayrılmak istedi yani merhaba merhabalık bir ilişkimizin olmasını istedi ben direttim bunca yılın hatrına ama istemedi tamam dedim ayrıldık yaz tatili geldi hiç konuşmadık bu aa-rada lise 1 den beri bir arkadaşım vardı adı f olsun normal arkadaştık ama r ile ayrılınca onunla yakın olmak istedim geçen sene çok da iyi anlaşırdım neyse yaz tatili geldi geçti okul açıldı f ile en başta baya yakındık okul başında ama sonra r benle konuşmaya başladı bende normal olarak konuştum f ile artık çok iyi anlaşamıyorum gülemiyorum yanında konuşacak konu olmadığında sessizlik olduğunda rahatsız oluyorum r ile hiç olmazdı f de fark etti bunu herhalde dedi sen r ye ilgi göstermeye başladın falan böyle olursa sonuçlarına katlanırsın ama r ile gerçekten normal konuşuyorum en iyi arkadaş gibi değil şimdi dese gel barışalım yok derim yani f ile biraz soğumamın sebebi r ile konuşmaya başlamam değil f ye anlatmaya çalıştım yok sen yanlış anladın diye beni ilgilendirmez sonuçlarına katlanırsın diyor ne yapmalıyım belki "dert" bile değil ama kafama çok takıldı bu arada uzun oldu hakkınızı helal edin