kızlar acil yardım

yeminetlan111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2016
20
17
3
merhabalar size anlatacağım dert için üye oldum derdim çok da büyük sayılmayabilir ama zor durumdayım lütfen yardım edin şimdi ben lise 3 öğrencisiyim bir arkadaşım var adı r olsun geçen seneye kadar en iyi arkadaşımdı hakikaten ruh ikizimdi diyebilirim 7.sınıftan beri tanışmışlığımız var geçen sene birtakım sorunlar yaşadık ve o benden ayrılmak istedi yani merhaba merhabalık bir ilişkimizin olmasını istedi ben direttim bunca yılın hatrına ama istemedi tamam dedim ayrıldık yaz tatili geldi hiç konuşmadık bu aa-rada lise 1 den beri bir arkadaşım vardı adı f olsun normal arkadaştık ama r ile ayrılınca onunla yakın olmak istedim geçen sene çok da iyi anlaşırdım neyse yaz tatili geldi geçti okul açıldı f ile en başta baya yakındık okul başında ama sonra r benle konuşmaya başladı bende normal olarak konuştum f ile artık çok iyi anlaşamıyorum gülemiyorum yanında konuşacak konu olmadığında sessizlik olduğunda rahatsız oluyorum r ile hiç olmazdı f de fark etti bunu herhalde dedi sen r ye ilgi göstermeye başladın falan böyle olursa sonuçlarına katlanırsın ama r ile gerçekten normal konuşuyorum en iyi arkadaş gibi değil şimdi dese gel barışalım yok derim yani f ile biraz soğumamın sebebi r ile konuşmaya başlamam değil f ye anlatmaya çalıştım yok sen yanlış anladın diye beni ilgilendirmez sonuçlarına katlanırsın diyor ne yapmalıyım belki "dert" bile değil ama kafama çok takıldı bu arada uzun oldu hakkınızı helal edin

Benim hayatıma girenler de f ile r harfleriyle başlıyor hehehe bak onlar çok ş.refs.z olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…