Test alip sana mi gelelim? Nasil bir yardim istiyorsun? Kalk test al gel cikan fotografi at yardim edelim.Hala adet olmadım ve gidip test almaya korkuom çıkar diye
Ne zaman yaptin adetin gecikmis miydi?Kız aldım test yaptım çıkmadı bende ma sanki bilmiyormuyum almayı yapmayi
Evet genelde şimdi adetim bitmiş oluyordu bu ay geçiyor belim kırılacak gibi sanki karnimdam vakum gibi bisey cekiliyoNe zaman yaptin adetin gecikmis miydi?
Fotograf yukle bakalim
Hemen çıkmadı 1.2 saat sonra cikti silik cizgiHafif silik hemen ciktiysa gebelik var denebilir.
Kuruma cizgisidir o. Bugün olanin da fotogtafini at. Yalvariyoruz yani foto yukle diye. Nasil.yardimci olalim sana? Fal mi açalım?Hemen çıkmadı 1.2 saat sonra cikti silik cizgi
Al attim
Kac gün geciktin toplamdaBugunkinde yarım saat önce yaptim yok bisey cikmadi
4 gün genelde 3 haftada bir oluyorum şimdiye bugün bitmesi lazımdı adetiminKac gün geciktin toplamda
Gebe degilsin diye düşünüyorum. Bir dahakine korun.4 gün genelde 3 haftada bir oluyorum şimdiye bugün bitmesi lazımdı adetimin
Inslalah yoktur ınslalah sana dua ederim kızGebe degilsin diye düşünüyorum. Bir dahakine korun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?