Kızlar buna benzer şeyleri yaşayan varsa lütfen yardımcı olur musunuz. 9 Ekim'de adet oldum 15 te bitti ve aynı gün ilişki oldu. Adet bitiminden hemen sonra da beyaz katı yoğun akıntım başladı. 20 ekimde ovülasyon testi yaptım pozitif oldu 21 ekimde silikleşti. 15, 17,21,24,25,27,29 Ekim'de ilişki oldu. 1 Kasım'da çok hafif açık pembe kahverengimsi bi lekelenmem oldu. 2 Kasım daha az oldu ve durdu. 3 Kasım'da kan verdim negatif çıktı. 5 Kasım'da yani dün akşam biraz daha fazla şekilde açık pembe kahverengimsi bi lekelenmem oldu. Bugün yine kan verdim yine negatif. Ve bugün hastaneden geldikten sonra lavaboya gittiğimde yine aynı tonlarda hatta biraz daha koyuydu rengi ve daha fazla lekelenmem oldu. Dün ve bugünde peçeteye sildikçe de geliyor renk olarak tam pembe de değil kahverengi de değil yavruağzı gibi bişey. Ve kasıklarım da çok kötü ağrıyor her an adet olacakmışım gibi. Ama bat 9 Kasım. Göğüslerim de şişik ve uçları dahil ağrıyor.Bunlar nedir sizce yerleşme mi değil mi. Adet başlangıcı diye düşünmüştüm başta ama hiçbir zaman erken olmam hep gecikirdi adetim bu son aylarda düzene girdi biraz. Üstelik kanama da adet kanaması gibi değil. Dün burda okumuştum yerleşmeden 4 5 gün sonra kanda çıkıyormuş diye. Kimininki hemen sonrasında çıkıyormuş bu 4 5 gğnlük süre kanama bittikten sonra mı yoksa başladığı andan itibaren mi sayılıyor. Yardımcı olur musunuz lütfen. Yerleşme değilse ne olabilir