Kızlar çok hoşlandığım bi çocuk vardı aynı yerde çalışıyoruz cok uzun zmndr bakışıyodk aylardr devam ediyodu bu durum bi türlü açılamıyodu ama snnda açıldı ve başladık iki aydır beraberiz sanki yıllardr birlikteymişiz gbi bi samimiyet olştu aramzda haftaya ikimiznde doğum günü aynı tarihte ve ne alacagımı bilmiyorm ( hem dha yeni hm de sanki uzn zmndr beraberz gbi bi türlü
karar veremedm fikirlernze ihtiyacım var. Erkek arkdşmn Yaşı 28 bu arada
öncelikle hayırlı olsun hep mutlu olun inşallah ilk hediye gerçekten çok zordur ben nişanlıma ilk doğum gününde ilk hediyem güneş gözlüğü almıştım çok istiyodu ama denk getiremedi bi türlü fırsatı olmamıştıı güneş gözlüğü çok riskliydi ama daha 1 aylıktık o zaman yüzünü ezberlediğimden aldığım gözlük cuk diye oturmuştu saat alabilirsin bence bi erkeğe alınabilecek bi hediye yada güzel markalı bı atkı eldiven bere takımıda mevsime uygun olabilir
öncelikle hayırlı olsun hep mutlu olun inşallah ilk hediye gerçekten çok zordur ben nişanlıma ilk doğum gününde ilk hediyem güneş gözlüğü almıştım çok istiyodu ama denk getiremedi bi türlü fırsatı olmamıştıı güneş gözlüğü çok riskliydi ama daha 1 aylıktık o zaman yüzünü ezberlediğimden aldığım gözlük cuk diye oturmuştu saat alabilirsin bence bi erkeğe alınabilecek bi hediye yada güzel markalı bı atkı eldiven bere takımıda mevsime uygun olabilir
Canım öncelikle dikkate alıp yazdgn için tşk. Ederim saat vardı bnmde aklımda yok sanıyodm gecen gün öğrendmli tamirdeymiş bundan bşka takamıyorm rahmetli babamın hediyesi dedi bunun üstüne saati elefm bu havada gözlük abes olablr ama yazın bi durum olursa aklmda bulundurucam :)
ben sıralıyım sana seç beğen al.
genelde giyim tarzı nasılsa o tarza uygun kıyafet olabilir
kız olduğu için rengini beğendiğin onun tarzına uygun mont olabilir.
markalı bir spor ayakkabı olabilir
parfüm olabilir ama ucuz kaçar, pahalısınıda erkekler pek anlamıyo zaten.
mp3 çalar olabilir
telefon diycem ama pahalı olur olmaz
tablet 300 tl lik bişey olabilir var samsungun
başka başka erkeklerin sevebilecekleri şeyler
100 tlyi geçmeyeyim diyosan kıyafet mont ayakkabı seçeneklerini düşün derim.
ben erkek arkadasıma alıcak hiçbirşey bulamadığım zaman gömlek alıyorum onun dısında mesela forma alabilirsin spor ayakkabı falan alabilirsin tarzına göre seyler al nelerde hoşlanıyorsa :)