• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar acil yardimmm

Aslihan3457

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2016
59
18
88
32
Kizlar 1 senelik evliyim ve en basindan beri korunmuyoruz adetime daha 1 hafta var ama goguslerim aciyo sisti kasiklarimda yanma gibi agri ve batmalar var bazen sag tarafta bazende sol tarafta oluyo sag gogsumun ortasindada mavi bi damar geciyo ama sizce bunlar gebelik belirtsi olabilirmi idrar testi yapsam belli olurmuki test yapmayada korkuyorum yardim edin kizlarrr

Geç döllenmeyse çıkmaz bir kaç gün kala ya da geçtikten sonra yaparsan kesin sonuç alırsın.

BEKLE BNM BUGUN ADET GÜNÜM VE SÜREKLİ NEGATİF GÖRMEK MORAL BOZUYOR...:( KENDİNE KÖTÜLÜK ETME BENİM GİBİ...:(İNŞALLAH HAMİLESİNDİR

BEKLE BNM BUGUN ADET GÜNÜM VE SÜREKLİ NEGATİF GÖRMEK MORAL BOZUYOR...:KK43: KENDİNE KÖTÜLÜK ETME BENİM GİBİ...:KK43:İNŞALLAH HAMİLESİNDİR

Insallah canim ya sorma negatif ciktikca moralim cok bozuluyor bayadir dusunmuyodum bu sefer farkli belirtiler hissedince heycanlandim test yapmayada korkuyo insan

Back
X