Kizlar acil yardimmmmm

SevgiRAD

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2019
24
15
3
Merhabalar, hemen konuya gireyim kızlar.
Pazar günü 38 haftalık olucam. Ama şöyle bi durum var 1 2 haftadır ara ara adet ağrısı gibi bel agrım oluyo ama bugün sabah çok vardı yatakta kıvrandım. Boyle sanki kasiklarima da baski var gibi asagi dogru. Doktorumla görüştüm gelip nst çekmen gerekli drdi. Bu benim 2 gebelik ilki sezeryan o ve çocuğum daha 1bucuk yaşında. Yani bununda sezeryan olması gerekiyor. sağlık ocağına aradım arada çok zaman olmadığı için bu durum riskli nst çektirip açılma varmi diye baktırmak gerek dedi. Evde tekim küçük çocuk bide romatizma ağrısı ne yapacagimi şaşırdım doğum belirtileri hakkında bilgisi olan varmi🤦🏻‍♀️ sans agda mi filan yarın yapıcaktım cunku doktor 16 gun vermisti her durumdan hazirliksizim şuan sinirlerim çok bozuk ne yapayım bilmiyorum

Ağrıların ne sıklıkta ve ara ara kesiliyor mu ? Eğer tekrar tekrar başlayan ve şiddeti artan bir ağrıysa doğum sancıları olabilir.

Ağrıların ne sıklıkta ve ara ara kesiliyor mu ? Eğer tekrar tekrar başlayan ve şiddeti artan bir ağrıysa doğum sancıları olabilir.
1 2 hafta gibi ara ara oluyordu ama bu sabah çok fazlaydı ve yürüyorum ya sanki böyle kasıklarıma bisey baskı yapiyo.s

doguma tekmı gireceksin canım yaaa

ailen kimse yokmu ,eşin nerede

ayy keşke ben yanında olsaydım senın komşum falan olsaydın ,

allah yardımcın olsun , rabbim gönülden isteyenlere de versin inşallahhh

sancı anında bol bol dua et canım

doguma tekmı gireceksin canım yaaa

ailen kimse yokmu ,eşin nerede

ayy keşke ben yanında olsaydım senın komşum falan olsaydın ,

allah yardımcın olsun , rabbim gönülden isteyenlere de versin inşallahhh

sancı anında bol bol dua et canım
Tam anlamıyla annem yanımda ama şansım oda çalışıyo eşim de çalışıyo zaten ona da öfkelendim bugün😔 başkada kimse yok varda yoklar hani..
Sağlık ocağını aradığımda muayene olman gerek dedi e küçük çocuk su halim ve şanssızlığım hazırlıksız olmam geldimi üst üste gelir ama Allah büyüktür🙏 yarın sabahtan gidicem büyük ihtimal😔

Tam anlamıyla annem yanımda ama şansım oda çalışıyo eşim de çalışıyo zaten ona da öfkelendim bugün😔 başkada kimse yok varda yoklar hani..
Sağlık ocağını aradığımda muayene olman gerek dedi e küçük çocuk su halim ve şanssızlığım hazırlıksız olmam geldimi üst üste gelir ama Allah büyüktür🙏 yarın sabahtan gidicem büyük ihtimal😔
allah yar ve yardımcın olsun canım

Back
X