Gecen hafta beta hcg degerim 0.100 cıkmıştı bugün yapıldıgında 2.00 cıktı adetimin günü yarın daha doktor nwgatif dedi hamile değilsem neden yükselme var
Gecen hafta beta hcg degerim 0.100 cıkmıştı bugün yapıldıgında 2.00 cıktı adetimin günü yarın daha doktor nwgatif dedi hamile değilsem neden yükselme var
merhaba ben nişanlımla bu ayın 5 ınde ılıskıye gırdık yanı ıcıme bslma gerı cekldı snra tkrr yaptı bosalmadan oncede prezervatif taktı ama dün adet günüm olmasına rağmen olmadım acaba hamılemıyımdır?
Heveslenmemek en güzeli sonrasında umut kırılıyor (çevremde çok rastladim) ve kusur aranıyor hep. Ama neden olmasın? Benim 248 çıkmıştı değerim kese nokta gibi görülmüştü
Bekleyecegiz sanırım baska care yok ben evlendiğimin 4 .günü hamile kalmıştım ilk oğluma cok şükür o 4.5 yasına girdi kardes istiyoruz artık ama sanırım ilk aydan olmayacak hayırlısı bakalım ..Allahım isteyen herkese versin
merhaba ben nişanlımla bu ayın 5 ınde ılıskıye gırdık yanı ıcıme bslma gerı cekldı snra tkrr yaptı bosalmadan oncede prezervatif taktı ama dün adet günüm olmasına rağmen olmadım acaba hamılemıyımdır?
Canim adet yakinin beta artmasib normal , gebelik olsaydi iki kati bi artiş olurdu hani 2 nin iki kati 4 .. 4 de negatif anladinmi bilmiyorum .. Ama inşaallah yaniliyoruzdur Insaallah.hamilesindir