Kızlar acil yarım beta hcg

Zhl350307

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
35
21
8
37
Gecen hafta beta hcg degerim 0.100 cıkmıştı bugün yapıldıgında 2.00 cıktı adetimin günü yarın daha doktor nwgatif dedi hamile değilsem neden yükselme var

merhaba ben nişanlımla bu ayın 5 ınde ılıskıye gırdık yanı ıcıme bslma gerı cekldı snra tkrr yaptı bosalmadan oncede prezervatif taktı ama dün adet günüm olmasına rağmen olmadım acaba hamılemıyımdır?

5 in üstüne çıkmadıkça artma saymıyor doktorlar yani negatif diyorlar. Hastane değişikliği sebep olmuştur.

regl gününe yaklaştıkça artış normal, kişiye göre bir oranda hesaplabiliyor ama 5 7 gibi bilgiler dönüyor internette

Bekleyecegiz sanırım baska care yok ben evlendiğimin 4 .günü hamile kalmıştım ilk oğluma cok şükür o 4.5 yasına girdi kardes istiyoruz artık ama sanırım ilk aydan olmayacak hayırlısı bakalım ..Allahım isteyen herkese versin

merhaba ben nişanlımla bu ayın 5 ınde ılıskıye gırdık yanı ıcıme bslma gerı cekldı snra tkrr yaptı bosalmadan oncede prezervatif taktı ama dün adet günüm olmasına rağmen olmadım acaba hamılemıyımdır?
Hamilesindir canim adetin duzenliyse bide keşke boyle.birsey yapmasaydın rabbim.hakkinda hayrlisini versin

Gecen hafta beta hcg degerim 0.100 cıkmıştı bugün yapıldıgında 2.00 cıktı adetimin günü yarın daha doktor nwgatif dedi hamile değilsem neden yükselme var
Canim adet yakinin beta artmasib normal , gebelik olsaydi iki kati bi artiş olurdu hani 2 nin iki kati 4 .. 4 de negatif anladinmi bilmiyorum .. Ama inşaallah yaniliyoruzdur Insaallah.hamilesindir

Back
X