Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Farklı hastane miGecen hafta beta hcg degerim 0.100 cıkmıştı bugün yapıldıgında 2.00 cıktı adetimin günü yarın daha doktor nwgatif dedi hamile değilsem neden yükselme var
Hastanenin değer aralığı öyledir. benim de hep 1.20 çıkıyo meselaEvet farklı hastane
Teşekkür edeeim arkadaslar sanırım cok heveslenmemeliyim
Hamilesindir canim adetin duzenliyse bide keşke boyle.birsey yapmasaydın rabbim.hakkinda hayrlisini versinmerhaba ben nişanlımla bu ayın 5 ınde ılıskıye gırdık yanı ıcıme bslma gerı cekldı snra tkrr yaptı bosalmadan oncede prezervatif taktı ama dün adet günüm olmasına rağmen olmadım acaba hamılemıyımdır?
Canim adet yakinin beta artmasib normal , gebelik olsaydi iki kati bi artiş olurdu hani 2 nin iki kati 4 .. 4 de negatif anladinmi bilmiyorum .. Ama inşaallah yaniliyoruzdur Insaallah.hamilesindirGecen hafta beta hcg degerim 0.100 cıkmıştı bugün yapıldıgında 2.00 cıktı adetimin günü yarın daha doktor nwgatif dedi hamile değilsem neden yükselme var