kızlar acil yorumlara lütfen

ben hamile olup olmadıgımı bilmiyprum canım daha adet günüm bugün
Canım adetime yakın beyaz aktım arttı sonra 1 gün geçince kan testi yaptırdık 48.5 değer çıktı doktor gebelik var dedi şimdide koyu sarı oldu renk ama çok çok az geliyor

mende
merhaba kızlar benim bat 1nisan ama 27martda adet sancılarım oldu sonra olmadı daha sonrasında ara ara adet olacakmışım gibi oldum şimdi agrım yok ama bi damla kahverengi leke geldi böyle bişey yaşayıp hamile kalan varmı?bide sag tarafımda karnımda bi sancı giriyor ara ara
merhaba kızlar benim bat 1nisan ama 27martda adet sancılarım oldu sonra olmadı daha sonrasında ara ara adet olacakmışım gibi oldum şimdi agrım yok ama bi damla kahverengi leke geldi böyle bişey yaşayıp hamile kalan varmı?bide sag tarafımda karnımda bi sancı giriyor ara ara
mende ele oldu ama mende iki gun oldu...baxda test yoxla gor cxacaqmi iki cz

ben hamile olup olmadıgımı bilmiyprum canım daha adet günüm bugün
Canım kan testini neden hala yaptırmıyor sun??ben adetime üç gün kala yaptırmıştım. Kahverengi keke yerlesme lekesiymis olabilir.daha önce hiç böyle geliyor muydu??ben senin yerinde olsam.beklemem.

Canım kan testini neden hala yaptırmıyor sun??ben adetime üç gün kala yaptırmıştım. Kahverengi keke yerlesme lekesiymis olabilir.daha önce hiç böyle geliyor muydu??ben senin yerinde olsam.beklemem.
Bu yerleşme lekeleri ne zaman olmaya başlıyor kaçıncı haftada yani

bilemedim camım ya umutlanmak istemiyorum(geçen ay aşırı sancım vardı bir damla kahverengi geldi adet olacagımı biliyordum şimdi ama yok agrımda yok karnımda ara ara bi batma oluyor sag tarafda(

canm mende qan gelende hemn gun bilinmisdi ..ama neblim doxdurlar deyr en yaxsi emin olaraq bilmekdem otru aybasnin vaxdndan kecmesi lazmdi savax ya bursuyn yoxluyarsan
he canım mende bügündu gozleyirem görim nolur sende qanda gelmişi karıçnivide?elametler neydi yaz bilimde zehmet olmasa

he canım mende bügündu gozleyirem görim nolur sende qanda gelmişi karıçnivide?elametler neydi yaz bilimde zehmet olmasa
canm mende qarsiqiydi aybasma 10 gun vardi yaqn men aybasm olanda yumurtamisdi veya kutarandan sora ...mende tonus vardi bilmirem bilirsenmi nedj ona gore coox sancilanrdm.mende oldu xeyli ama iki gun rengine fikir vermemisdim ureym cok limon isdeyrdi birdeki qohumun usaqnin altni deysende ureym bulandi

canm mende qarsiqiydi aybasma 10 gun vardi yaqn men aybasm olanda yumurtamisdi veya kutarandan sora ...mende tonus vardi bilmirem bilirsenmi nedj ona gore coox sancilanrdm.mende oldu xeyli ama iki gun rengine fikir vermemisdim ureym cok limon isdeyrdi birdeki qohumun usaqnin altni deysende ureym bulandi
mendede 5gün evvel sancım oldi sonrada arada olurdu bele ele bil xestelenecem ama dünen gece biraz karıçnivi gordum ag mayeynen bir gelmişdi birde bayaq biraz vessalam

Back
X