Gebeliğe Hazırlık Kizlar acil

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Esa331

Seni heycanla bekliyorum ravza bebek ♡
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
466
156
18
1.39 hcg ne demek kizlar acil cevap verin

5i geçmesi gerekiyor canım hamilelik için bildiğim kadarıyla ama erken yapmış olabilirsin testi ilişkiden belli bir süre sonra yükseliyor hcg

4 gun var canim ama neden oyle cikmis

Hayir bilmiyorum canim 4 gun sonra adet olucam iste bakalim

Simdi idrar testi yapcam cikarmiki
Ama değerin düşük ilk önce kan sonra idrar da gözüküyor ya bu değer idrar da gözükmeye bilir benimde dün 3.36 çıktı mümkünu yok idrar da bişey çıkmaz tabi ben gebelik olduğundan da şüpheliyim sende kendini çok umitkendirme kötüye alıştır

Ama değerin düşük ilk önce kan sonra idrar da gözüküyor ya bu değer idrar da gözükmeye bilir benimde dün 3.36 çıktı mümkünu yok idrar da bişey çıkmaz tabi ben gebelik olduğundan da şüpheliyim sende kendini çok umitkendirme kötüye alıştır
Canim ben kani cuma verdim hamilelik icin degil kasik agrisiyla gittim bu gun siteden baktim 1.39 sasirdim nie oyle ciktiki gecen ay kan verdigimdede 0.100 cikmiti tabiki o negatif

Canim ben kani cuma verdim hamilelik icin degil kasik agrisiyla gittim bu gun siteden baktim 1.39 sasirdim nie oyle ciktiki gecen ay kan verdigimdede 0.100 cikmiti tabiki o negatif
Verdiğin yere göre değerler oynayabiliyormus yada belli olmaz geç döllenme ve yeni oluşan bir şey olduğu için böyle olabilir adet olmazsan tekrar yaptır bende öyle yapacağım

Back
X