Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakin olun hiçbir şey olmaz dikkat edin yatin bol bol dinlenin yerleşme aşamasında olduğu için kasik ağrısı yapabilir çok normal hayırlı olsunAdetimi 4gun geçtim test yaptım hamileyim 2 kez hemde bu akşamdan beri hem sol kasığımda hem belimde ağrı var düşük belirtisi olamaz değil mi kanama falan yok
Ağrının bı kasigima bı belime sokulması normal mi sizce hiç yasamadim diğerlerinde o yüzden soruyorum kusura bakmayınSakin olun hiçbir şey olmaz dikkat edin yatin bol bol dinlenin yerleşme aşamasında olduğu için kasik ağrısı yapabilir çok normal hayırlı olsun
Görümcem hamile şuan bir bir yaşıyor aynı durumları tek taraflı agirisi var ve beli kuyruk sokumu hatta mide bulantısı vs fena yani doktora gittiniz mi kan verdiniz mi baktılar mı ulturason ileAğrının bı kasigima bı belime sokulması normal mi sizce hiç yasamadim diğerlerinde o yüzden soruyorum kusura bakmayın
25inde kontrolüm var mecbur bekllicem Allah'a şükür kanamam vs yok şuanGörümcem hamile şuan bir bir yaşıyor aynı durumları tek taraflı agirisi var ve beli kuyruk sokumu hatta mide bulantısı vs fena yani doktora gittiniz mi kan verdiniz mi baktılar mı ulturason ile
Saolun İçim rahatladiBu ağrılar normal ilk 3 ay.yaşarsınız o ağrıları. Bebek tutunmaya çalışıyor ve rahim kendisini buna hazırlıyor bu yüzren ağrılar olur. Kanama olmarığı müddetçe korkmayın ve bol bol dinlenin
Sevindim canım bebeğin tutunuyor o yüzden ağrıların Allah hayırlısini versin25inde kontrolüm var mecbur bekllicem Allah'a şükür kanamam vs yok şuan
Amin inşallah çok saolun çok teşekkür ederimSevindim canım bebeğin tutunuyor o yüzden ağrıların Allah hayırlısini versingüzel haberlerini verirsin umarım