Kizlar acil

Nazli_67

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2021
46
21
3
29
Adetimi 4gun geçtim test yaptım hamileyim 2 kez hemde bu akşamdan beri hem sol kasığımda hem belimde ağrı var düşük belirtisi olamaz değil mi kanama falan yok

Adetimi 4gun geçtim test yaptım hamileyim 2 kez hemde bu akşamdan beri hem sol kasığımda hem belimde ağrı var düşük belirtisi olamaz değil mi kanama falan yok
Sakin olun hiçbir şey olmaz dikkat edin yatin bol bol dinlenin yerleşme aşamasında olduğu için kasik ağrısı yapabilir çok normal hayırlı olsun

Sakin olun hiçbir şey olmaz dikkat edin yatin bol bol dinlenin yerleşme aşamasında olduğu için kasik ağrısı yapabilir çok normal hayırlı olsun
Ağrının bı kasigima bı belime sokulması normal mi sizce hiç yasamadim diğerlerinde o yüzden soruyorum kusura bakmayın

Ağrının bı kasigima bı belime sokulması normal mi sizce hiç yasamadim diğerlerinde o yüzden soruyorum kusura bakmayın
Görümcem hamile şuan bir bir yaşıyor aynı durumları tek taraflı agirisi var ve beli kuyruk sokumu hatta mide bulantısı vs fena yani doktora gittiniz mi kan verdiniz mi baktılar mı ulturason ile

Bu ağrılar normal ilk 3 ay.yaşarsınız o ağrıları. Bebek tutunmaya çalışıyor ve rahim kendisini buna hazırlıyor bu yüzren ağrılar olur. Kanama olmarığı müddetçe korkmayın ve bol bol dinlenin

Görümcem hamile şuan bir bir yaşıyor aynı durumları tek taraflı agirisi var ve beli kuyruk sokumu hatta mide bulantısı vs fena yani doktora gittiniz mi kan verdiniz mi baktılar mı ulturason ile
25inde kontrolüm var mecbur bekllicem Allah'a şükür kanamam vs yok şuan

Öncelikle Gözünüz Aydın Allah size bağışlasın inanın bi sorun yoksa bile stres ağrılardan daha kötü bi etken arkadaşların dediği gibi kanama da yok rahat olun normal bu gibi şeyler.Eskıden büyüklerimiz çok sağlıklı geçiriyorlardı şimdi yediğimiz içtimiz hormon zaten buyüzden bünyeler çok hassas hemen tepki veriyor.Önceden gebelik testleride olmadığından belirtide yoksa bebek kıpırdayınca anlayanlar bile çok fazla😊

Back
X