• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kizlar acil

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Betus94

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
442
115
103
30
Merhaba kizlar . Cumartesi günü korunmasız ilişki yaşadım adetim 28 ila 35 gün arasında olur en son adet 13 şubat da oldum. Yanlız dün kasılma bugünde ağrı var regl ağrısı gibi baktığımda kahverengi bir parmak az kanama olmuş. Adet değilim olacakmışım gibi . Imlantasyon kanaması olabilir mi

Kan testi yaptırabilirsiniz bence herkeste belirti farklı olabilir

Merhaba kizlar . Cumartesi günü korunmasız ilişki yaşadım adetim 28 ila 35 gün arasında olur en son adet 13 şubat da oldum. Yanlız dün kasılma bugünde ağrı var regl ağrısı gibi baktığımda kahverengi bir parmak az kanama olmuş. Adet değilim olacakmışım gibi . Imlantasyon kanaması olabilir mi
Cnm ben adete bir hafta kala yumutlama olur öyle olmuş olabilir 15 gün sonra test yao

Cnm ben adete bir hafta kala yumutlama olur öyle olmuş olabilir 15 gün sonra test yao
Iki gündür belim agriodu dün afedersin soluk açık.pembe akıntıli kan geldi bi daha gelmedi normalde bugün adet olurdum böyle kan geldi zaman olmadim sancı vardı adet olcak misim gibi sabahtan şimdi yok az ağrım var acaba geç dollenmemi yasadimki

Back
X