- 6 Mart 2023
- 179
- 64
- 28
- Konu Sahibi didemaydgn
Öğlen idrar testimde sonucum pozitifti şimdi kan testi verdim beta 23 çıktı normal mi yükselir mi hamile miyimmmm acilll
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende dün test verdim beta 23.10 cıktı reglime 5 gün var üstelik daha iki gün sonra bi daha ver bakalım yükselecek miÖğlen idrar testimde sonucum pozitifti şimdi kan testi verdim beta 23 çıktı normal mi yükselir mi hamile miyimmmm acilll
Testinin resminide atar mısınÖğlen idrar testimde sonucum pozitifti şimdi kan testi verdim beta 23 çıktı normal mi yükselir mi hamile miyimmmm acilll
Testinin resminide atar mısın
Benimde normalde yarın regl günüm bakalım hayırlısı olsun ikimiz içinde inşallah bi problem yaşamayızCanım bende dün test verdim beta 23.10 cıktı reglime 5 gün var üstelik daha iki gün sonra bi daha ver bakalım yükselecek mi
İlk gebeliğim çok heyecanlıyım ne yapacağımı bilmiyorum o yüzden bakalım hayırlısı olsun inşallah ya inşallah yükselir kucağıma alırım sağlıklaHamilesin hayırlı olsun canım. Sağlıklı gebelik mi sağlıksız gebelik mi diye takibini gün aşırı kan vererek yapabilirsin. İlk fırsatta dr git,gerekeni yapacak söyleyecektir. Tebrik ederim.
Bak benimde böyleydi bende cok evhamlıyım o yüzden cuma günü tekrar kan vericem bakıcam yükselmis miBenimde normalde yarın regl günüm bakalım hayırlısı olsun ikimiz içinde inşallah bi problem yaşamayız
Bence daha çok yeni geç yumurtlama olduğu için böyle oldu o yüzden düşük benim 5 gün önce yaptırdığım test 0.5 di 5 günde bu kadar yükselmiş oBak benimde böyleydi bende cok evhamlıyım o yüzden cuma günü tekrar kan vericem bakıcam yükselmis mi
Benim de böyle çıkmıştı ama kan negatif çıkmıştı. Senin kanda çıktığna göre hamilesin zaten daha varmış gününe de. Gününde baksan gayet güzel bi sonuç çıkacaktır inş. Bizleri de haberdar et canmBenimde normalde yarın regl günüm bakalım hayırlısı olsun ikimiz içinde inşallah bi problem yaşamayız
Sen ilk test yaptırdığında 0.5 çıktı beş gün sonra mı 23’e yükseldiBence daha çok yeni geç yumurtlama olduğu için böyle oldu o yüzden düşük benim 5 gün önce yaptırdığım test 0.5 di 5 günde bu kadar yükselmiş o
Çok teşekkür ederim canım benim allah isteyen herkese nasip etsinBenim de böyle çıkmıştı ama kan negatif çıkmıştı. Senin kanda çıktığna göre hamilesin zaten daha varmış gününe de. Gününde baksan gayet güzel bi sonuç çıkacaktır inş. Bizleri de haberdar et canmhayırlı olsun bebişin
Evet 16 martta 0.5ti şimdi 23.94 çıktıSen ilk test yaptırdığında 0.5 çıktı beş gün sonra mı 23’e yükseldi
Kaö gün geçmiş oluyor şu anEvet 16 martta 0.5ti şimdi 23.94 çıktı
Daha geçmedi yarın 1 gün geçmiş olacakKaö gün geçmiş oluyor şu an
İnşallah canımAnladım sağlıkla kucağına al inş![]()
Canım bende dün test verdim beta 23.10 cıktı reglime 5 gün var üstelik daha iki gün sonra bi daha ver bakalım yükselecek mi
sizde de başladı mı bu telaş acaba dış gebelik mi kimyasal mı diye okudukta strese giriyorum ya. Kanamam ağrım yok sadece çok hafif bel ağrım var saatler geçmiyor cuma olsun bi an önceBak benimde böyleydi bende cok evhamlıyım o yüzden cuma günü tekrar kan vericem bakıcam yükselmis mi
Benimde çok kötü bel ağrım oluyordu bugünde adet olacakmışım gibi ağrı hissediyorum ama kanama olmadığı sürece korkma içini ferah tutsizde de başladı mı bu telaş acaba dış gebelik mi kimyasal mı diye okudukta strese giriyorum ya. Kanamam ağrım yok sadece çok hafif bel ağrım var saatler geçmiyor cuma olsun bi an önce![]()
Ne kanama ne lekelenme hiç bir şey yaşamadım çok şükür ama ilk hamilelik olunca her şeyi telaş yapar oldumBenimde çok kötü bel ağrım oluyordu bugünde adet olacakmışım gibi ağrı hissediyorum ama kanama olmadığı sürece korkma içini ferah tut
Bende öyleyim yaşımda kücük çok panik oluyorum her şeye sen ne zaman gideceksin bi daha doktoraNe kanama ne lekelenme hiç bir şey yaşamadım çok şükür ama ilk hamilelik olunca her şeyi telaş yapar oldum