Kızlar acil

didemaydgn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2023
179
64
28
Kızlar merhaba adetim 1 gün gecikti yani gecikmenin birinci günündeyim iki gün önce kan testi verdim hamileliğimi öğrendim 23.94 tü bugün dayanamadım yine gittim 60.1 çıktı betam bundan sıkıntı yok artış güzel ama benim hafif hafif kasık ağrım ve çok açık kahverengi akıntım var normal mi bu ilk gebeliğim bilmiyorum korkuyorum araştırıyorum ya düşerse diyorum ama akıntım çok yok afedersiniz çay kaşığının ucuyla anca geliyor normal mi bu anlamadım yardımcı olur musunuz lütfen

Normal değil. Kahverengi kan rahimdeki eski kan kırmızıya dönmediği sürece korkulacak bisey yok fakat tedbir amaçlı doktora gitmelisiniz belki istirahat ve progestan verir

Bende de aynı şekilde akıntı olmuştu doktor Progestan verdi fitil şeklinde

Çok değil ama şuan daha çok yeni dedi doktor kese yok daha 10 günlük anca dedi yerleşme kanaması olabilir dedi inşallah öyledir
Anladım doktor gördüyse en doğrusunu o bilir tabiki bende kese görünmüştü tedbir amaçlı verdi doktorum

Çok değil ama şuan daha çok yeni dedi doktor kese yok daha 10 günlük anca dedi yerleşme kanaması olabilir dedi inşallah öyledir
bende de benzer şekildeydi o akıntı 6.haftaya kadar devam etti ve maalesef kimyasalla sonuçlandı. kahverengi akıntı yerleşme kanaması olması için 2-3 gün maksimum sürmesi lazım. eğer daha uzun sürerse kimyasala dönme durumu olabilir.

Back
X