Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben pazartesi beta baktırdım 860 çıkmıştı 20 eylül benimde son adetim hiç bi belirtim yok korkuyorum yarın doktora gideceğim benim gibi olan var mı
Merhaba ben pazartesi beta baktırdım 860 çıkmıştı 20 eylül benimde son adetim hiç bi belirtim yok korkuyorum yarın doktora gideceğim benim gibi olan var mı
Bende aynı hiç bir belirtim olmadı halende yok.Sadece elimde erken gebelik testi vardı köye gitmeden yapayım varsa dikkatli olurum diye yaptım öyle öğrendim yoksa hiçbir belirtim olmadı..Geçen cuma kan verdim 1677 çıktı pazartesi kan verdim 4150 çıktı bu sabah tekrar kan verdım bakalım persembe günü doktor randevum var. Son adetim 25 Eylül.. pazartesi akşam da kanamam oldu bende bu sabah tekrar kan verdim bakalım düşüşünü var
Konuda acil olan ne onu anlayamadım. Betanız 860 çıkmış gayet normal belirti yaşamamanız da normal herkes aynı belirtileri yaşayacak diye bir durum yok. İki gebeliğimde de erken gebelik belirtisi yaşamadım bulantılar 6-7. haftadan sonra başlıyor zaten. Yaklaşık 1 hafta 10 gün sonraya randevu tarihi alıp keseyi görebilirsiniz. Sonrasında da doktor sizi yönlendirir zaten. Ama aciliyeti neydi hala anlamadım o kısmı.