Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bebek hareket ettıgınde bazen acı verriyo mu ?. sızlama şeklinde. ya bende böyle bişey oldu. bu ayda tam hastane dgıstırdım.doktor bana bebegın omzu gelmıs dedıama anlamadım ya önceki doktorumada sorcam da bi. olan varmı sizlerde merak ettim.
canımcıım bende de oluyor hemde bayağı acıtmaya başladı. bebek yapıyor korkma. bu arada hangi hataneye geçtin?
doğum için hayat hastanesini tercih edicem. hem fiyatı uygun. hemde orda doğum yapan kaç kişi tavsiye etti doğum için süper ilgileniyolarmış odaları ameliyatnası tertemiz dediler. bebek dostu hastane olmuş orasıda . kuvez falanda var.tercihim burdan yana olcak.
ya içim rahatladı biraz saolun ya bide belli biyer özellikle biraz bastırınca acıyor. hareket edince orda. belli bir nokta sedece heryerı degıl karnımın yanı. sizede oylemı oluyordu
canım gıttım bugun ıste ordaydım kuvozu ıcın bılmıyorum canım telefonda sor ama bılgı verıyolar . yanı normal ılgılenmelerını begenmedım pek ama yada bugun pztsı cok klabalıktı o yuzden ama. dogum ıcın gercekten cok ıyı dedıler. cok kısı dedı yanı annemın ıkı arkadasının kızı orda dogurdu gecen ay . cok guzel dedıler. bemde 1000-1500 veremıcem dogum ıcın odasını aldım dogalgaz falan aldım cunku. o yuzden tercıhım burdan yana ama guzel yanı hastane
tamam arkadaşım ben bir tel. açıp sorayım benim hastanede 1800 istiyor. çok para...
hadi onu geçtim kuvöz olayı yok. asıl korkum bu.
tekrar teşekkürler selam verdin borçlu çıktın dimiii
arkadaşlar esenlerdeki hayat hastenesini mi acaba ? ben sltançiftliğindeki bahat a gidiyorum oranında yeni oğan ünitesi çok iyi gerçekten fiyatllarıda oldukça uygun ama avcıalra taşınacağım eğer sultançiftliğine yetişemezsem yol üstünde hangi hastenler iyi onu araştırıyordum
canım benim resmen kaburgamın içindeydi bir ara bende ikiz olduğu için yerleri daha dar ve daha çok acıtıyorlar. ama senin içine sinmiyorsa bir görüş dr unla böyle üzülme bu daha çok zararlı bebeğine
Kızlar , yenidoğan ünitesinin olması şart, olaki bebek için grek duyulursa, o an başka hastane kabul etmeyebiliyor, ya risk almak istemiyor, yahut dolu olabiliyor
benim doktorum hizmet hastanesinde, merter / bahçelievler , doğumuda Allah izin verirse orada yapacağım