• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar acil

persistent

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2014
28
2
3
daha öncede bahsetmiştim erkek arkadaşımla ilgili bişeler ama şimdiki konu farklı neyse geçenlerde telinde gece saat 02:15 de gönderilmiş bi msj gördüm sordum iş yerinde x in sevgilisi dedi o gecede magzacı olduklarından sayımdaydı yani bna öle dedi ama benim anlamadıgım bu kişi telefena kayıtlıydı üstelik ismiyle onuda sordum x demişki abi kaydedeyim mi benimkide kaydet demiş bunuda geçtim anlamadıgım şu telefona ismiyle kaydettiginde benimki ismleri uzatarak kaydeder kızıda ismi uzatmış bi şekilde kaydetmiş.neyse hepsine okey dedim ama içime girdi bi şüphe kızın noyu kazıdım aklıma az önce aradım ismini söledim senmisin dedim mal gibi kapattım şimdi susumuyo geri arıyo ben bunun ne oldugunu anlamak için açıp kıza ne diyim nasıl agzından laf alabilirim benimkini tanıdıgına yada tanımadıgına dair.nolur yardımlarınızı bekliyorum kıza ne demem gerek şimdi :(

Mesaj içeriği neydi? Bir de niye kızı aradınız ki, erkek arkadaşınız doğrus söylüyorsa hemkendinizi hem onu rezil etmiş olursunuz

Mesaj içeriği neydi? Bir de niye kızı aradınız ki, erkek arkadaşınız doğrus söylüyorsa hemkendinizi hem onu rezil etmiş olursunuz
yalnızmısın sana gelicem mesaj bu.bilmiyorum arkadaşım ya o kdr yemın ettı falan filan ama insanın içine bi kere şüphe girince kötü :(

yalnızmısın sana gelicem mesaj bu.bilmiyorum arkadaşım ya o kdr yemın ettı falan filan ama insanın içine bi kere şüphe girince kötü :KK43:
Offf kötüymüş. Bence bir müddet çaktırmadan sessiz takibe al sevgilini,aldatılıyor da olabilirsin. Arkadaşı yazmış olsa ben x diye belirtirdi mesajda. Telefon dökümüne bakabiliyorsan bak, mutlaka bir yerden açık verir.Ne kadar zamandır berabersiniz?

Cok iyi yapmışsın bence de hic normal görünmüyor altindan bisey çıkabilir ama keske aramadan once ne soylicegini dusunseydin

Offf kötüymüş. Bence bir müddet çaktırmadan sessiz takibe al sevgilini,aldatılıyor da olabilirsin. Arkadaşı yazmış olsa ben x diye belirtirdi mesajda. Telefon dökümüne bakabiliyorsan bak, mutlaka bir yerden açık verir.Ne kadar zamandır berabersiniz?
3 buçuk senedir birlikteyiz benim şehrime geldi benim için burda çalışıyo cidii bi şekilde ileerlerken niye böle oldu anlamadım..

ben olsam açıkça sorarım yanlışlıklamı oldu bu mesajı bu kişiyemi ettınız diye.

3 buçuk senedir birlikteyiz benim şehrime geldi benim için burda çalışıyo cidii bi şekilde ileerlerken niye böle oldu anlamadım..
Canım ciddi ilerliyor demişsin ama lütfen bu konuyu netleştirmeden ciddi bir adım atma,çok pis mide bulandırır bu şüphe. Ki çok haklısın şüphelenilmeyecek bir şey değil bu.

daha öncede bahsetmiştim erkek arkadaşımla ilgili bişeler ama şimdiki konu farklı neyse geçenlerde telinde gece saat 02:15 de gönderilmiş bi msj gördüm sordum iş yerinde x in sevgilisi dedi o gecede magzacı olduklarından sayımdaydı yani bna öle dedi ama benim anlamadıgım bu kişi telefena kayıtlıydı üstelik ismiyle onuda sordum x demişki abi kaydedeyim mi benimkide kaydet demiş bunuda geçtim anlamadıgım şu telefona ismiyle kaydettiginde benimki ismleri uzatarak kaydeder kızıda ismi uzatmış bi şekilde kaydetmiş.neyse hepsine okey dedim ama içime girdi bi şüphe kızın noyu kazıdım aklıma az önce aradım ismini söledim senmisin dedim mal gibi kapattım şimdi susumuyo geri arıyo ben bunun ne oldugunu anlamak için açıp kıza ne diyim nasıl agzından laf alabilirim benimkini tanıdıgına yada tanımadıgına dair.nolur yardımlarınızı bekliyorum kıza ne demem gerek şimdi :KK43:
Kızma ama komik ileri derecede komik.
Erkeğini kıskanıp bunu dişi sineğe gıcık olan bir hanım kız.
Ne desek boş bence kendini şartlandırmış bu.

ben olsam açıkça sorarım yanlışlıklamı oldu bu mesajı bu kişiyemi ettınız diye.
ben soramıyorum ki bacım söz verdim sormıcam diye onuda tutamadım zaten binevi yalan gibi bu mesele iyi bi şekilde kapansın geçip anlatcam böle böle yaptım diye sonrasını hiç bilmiyorum .

Canım aramadan önce sorsaydin eger arama derdim ama aramissin. Dolayısıyla kizda da senin numaran var. Eğer suphelendigin gibi birşey varsa zaten erkek arkadasin durumu öğrenecektir ve suç bir de senin üzerine kalacaktır. Bence kızı ara güzel güzel konuş. Bir bayan olarak senden öğrenmek istiyorum böyle böyle suphrlerim var de. Ama lütfen aramızda kalsın de. Er yada geç aradigin ortaya cikacaksa hiç olmazsa doğruları öğren.

Canım aramadan önce sorsaydin eger arama derdim ama aramissin. Dolayısıyla kizda da senin numaran var. Eğer suphelendigin gibi birşey varsa zaten erkek arkadasin durumu öğrenecektir ve suç bir de senin üzerine kalacaktır. Bence kızı ara güzel güzel konuş. Bir bayan olarak senden öğrenmek istiyorum böyle böyle suphrlerim var de. Ama lütfen aramızda kalsın de. Er yada geç aradigin ortaya cikacaksa hiç olmazsa doğruları öğren.
offffff offffffffff şimdi arıyorum o zmn dönerim birazdan size.

bende aynı şeyi düşünüyorum sonra erkek arkadaşına bir şey yoksa kendin uygun zamanda anlatırsın ben tutamadım kendimi diye.

Back
X