Gebeliğe Hazırlık Kızlar acildeyimmm kan verdim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonucunu nedense. Merak etmiyorum yine negatif derler 😔
Idrar testi yapip kan verirseniz surekli negatif diyen birileriyle karsilasmazsiniz ki. Olmasi gerekeni yapın. Çift cizgi gorurseniz kan verirsiniz. Hem pandemi surecinde acilleri doktorları bosuna mesgul etmemis olursunuz. Hem de ümitsizlik, heyecansızlık, meraksızlık yaşamazsınız. Insallah gebelik vardir su an.

Hakkinizda hayirlisi olsun insallah hamilesinizdir

Idrar testi yapip kan verirseniz surekli negatif diyen birileriyle karsilasmazsiniz ki. Olmasi gerekeni yapın. Çift cizgi gorurseniz kan verirsiniz. Hem pandemi surecinde acilleri doktorları bosuna mesgul etmemis olursunuz. Hem de ümitsizlik, heyecansızlık, meraksızlık yaşamazsınız. Insallah gebelik vardir su an.
Ben sadece gebeliğe gelmedim ki gribim ben ateşim yüksek

Bende aşılama oldum 10 günün bende grip ve ateş var 7 günüm lekelenmem oldu ondan sora hep bel aşrım ateşim var inş hamilesindir

İdrar testi yapmadım çünkü. Bugün bol sıvı aldım hAstalıgımdan dolayı blrde özeldeyim burda herkes hasta 😔

Eklentiler

• 0E097937-BD0D-466D-893D-C86A0A139466.webp
    0E097937-BD0D-466D-893D-C86A0A139466.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 47
  • 7FD1CF45-A596-482D-BB6A-52F391EB3016.webp
    7FD1CF45-A596-482D-BB6A-52F391EB3016.webp
    42 KB · Görüntüleme: 53
Acil ve doktorları meşgul etmemiş olursunuz dendiği için paylaşmış hasta yanı konu sahibi sadece gebelik için gitmemiş .
Konu sahibi konuyu yazarken hasta olduğundan bahsetmis olsaydı bizlerde bu saatte sadece gebelik için gittiğini düşünmezdik geçmiş olsun terkardan

Tamam kızlar üstüne gitmeyin kızın kolay bir durum yaşamıyor oda biraz anlayış

Gecmis olsun ama ispata gerek yoktu. Grip oldum acildeyim yazsaydiniz yeterdi. Hala yatiyor musunuz ne yaptınız?

Gecmis olsun ama ispata gerek yoktu. Grip oldum acildeyim yazsaydiniz yeterdi. Hala yatiyor musunuz ne yaptınız?
İyiyim şimdi sağolun 🤗 ama gebelik henüz yok okadar alıştım ki artık hastalığıma adapte oldum 😔doğum doktorumu aradım haftaya pazartesiye kadar adet olmassan gel dedi

Back
X