Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Idrar testi yapip kan verirseniz surekli negatif diyen birileriyle karsilasmazsiniz ki. Olmasi gerekeni yapın. Çift cizgi gorurseniz kan verirsiniz. Hem pandemi surecinde acilleri doktorları bosuna mesgul etmemis olursunuz. Hem de ümitsizlik, heyecansızlık, meraksızlık yaşamazsınız. Insallah gebelik vardir su an.Sonucunu nedense. Merak etmiyorum yine negatif derler![]()
Ben sadece gebeliğe gelmedim ki gribim ben ateşim yüksekIdrar testi yapip kan verirseniz surekli negatif diyen birileriyle karsilasmazsiniz ki. Olmasi gerekeni yapın. Çift cizgi gorurseniz kan verirsiniz. Hem pandemi surecinde acilleri doktorları bosuna mesgul etmemis olursunuz. Hem de ümitsizlik, heyecansızlık, meraksızlık yaşamazsınız. Insallah gebelik vardir su an.
İdrar testi yapmadım çünkü. Bugün bol sıvı aldım hAstalıgımdan dolayı blrde özeldeyim burda herkes hastaIdrar testi yapip kan verirseniz surekli negatif diyen birileriyle karsilasmazsiniz ki. Olmasi gerekeni yapın. Çift cizgi gorurseniz kan verirsiniz. Hem pandemi surecinde acilleri doktorları bosuna mesgul etmemis olursunuz. Hem de ümitsizlik, heyecansızlık, meraksızlık yaşamazsınız. Insallah gebelik vardir su an.
Allah razı olsun canım insallahBende aşılama oldum 10 günün bende grip ve ateş var 7 günüm lekelenmem oldu ondan sora hep bel aşrım ateşim var inş hamilesindir
Allah şifa versinBende aşılama oldum 10 günün bende grip ve ateş var 7 günüm lekelenmem oldu ondan sora hep bel aşrım ateşim var inş hamilesindir
EvetAdet gecikmen mevcutmu peki
İnşallahHakkinizda hayirlisi olsun insallah hamilesinizdir
Idrar testi yapip kan verirseniz surekli negatif diyen birileriyle karsilasmazsiniz ki. Olmasi gerekeni yapın. Çift cizgi gorurseniz kan verirsiniz. Hem pandemi surecinde acilleri doktorları bosuna mesgul etmemis olursunuz. Hem de ümitsizlik, heyecansızlık, meraksızlık yaşamazsınız. Insallah gebelik vardir su an.
Acil ve doktorları meşgul etmemiş olursunuz dendiği için paylaşmış hasta yanı konu sahibi sadece gebelik için gitmemiş .Fotoğraf ne alaka?
yani?
Konu sahibi konuyu yazarken hasta olduğundan bahsetmis olsaydı bizlerde bu saatte sadece gebelik için gittiğini düşünmezdik geçmiş olsun terkardanAcil ve doktorları meşgul etmemiş olursunuz dendiği için paylaşmış hasta yanı konu sahibi sadece gebelik için gitmemiş .
Haklısın canım sanırım sürekli negatif görüyor oraya odaklanmış sadeceKonu sahibi konuyu yazarken hasta olduğundan bahsetmis olsaydı bizlerde bu saatte sadece gebelik için gittiğini düşünmezdik geçmiş olsun terkardan
İyiyim şimdi sağolunGecmis olsun ama ispata gerek yoktu. Grip oldum acildeyim yazsaydiniz yeterdi. Hala yatiyor musunuz ne yaptınız?