Kızlar Acilen Fikirleriniz İhtiyacım Var!

kadesa

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
25.770
28.933
798
herkese günaydın..ben bugün tam 17 haftalık hamileyim ikiz bebeklerime ve son iki haftada 3-4 gün aralıklarla ultrasona girmek zorunda kaldım.tüp bebek yöntemiyle hamile kalınca her ağrıda sızıda doktora gitmek istiyorsunuz.birde böbrek kumu düşürdüğüm için ağrılarım artınca sık aralıklarla bebeklerime birşey mi oluyor diye ultrasona girdim.kızlar sizce böyle sık yapılan kontrollerin bebeğe zararı olur mu?ne düşünüyorsunuz ya da bu konuda bilginiz var mı?

bana da kardeşim ultrasonun zararlı olduğunu söylemişti canım kafama takılınca arştırdım kesinlikle öyle bişey yokmuş.%100 zararsız olduğu kanıtlanmış için rahat olsun.ultrason görüntüleri ışınla değil ses dalgalarıyla ilgili bir durummuş.sağlıcakla ka lcanım sevgiler...

cok eskı aetler degıldır herhalde benımde cok sık gırdım zamanlar oldu dr sdordum 90 yıllardsn kalma usg gırmıyosun dımı dedı yuok bı etkısı dedı

ses dalgalarıda olsa sonucunda ışık yayıyor cihaz zararsız diyemeyiz avrupada normal hamilelik sürecindeki bayanlar 4 kez giriyormuş usg ye. ama seni korkutacak kadar çok büyük zararları yok usg nin ayrıca senin çok özel bir durumun var tabiki bakılacak bakılmazsa ihmal edilmiş olur benimde kanamam oldugunda sık bakmıştı dr

bende cok pımpırıklı bı anne adayıydım ılk 5 ay nerdeyse 10 gunde bır ultrasona gırıyordum böylelikle içim rahat ediyordu bırgun komsum zararlı deyınce doktoruma sordum bana istersen 9 ay boyunca aralıksız ultrasonda kal yınede bişey olmaz demıstı ben bebegımın hareketlerını tam olarak hıssetmeye basladıgımdan berı ayda 1 gıdıorum inş saglıcakla alırız bebeklerımızı kucagımıza

kızlar çok sağolun,biraz olsun içim rahatladı ama kendimi frenleyip bundan sonra sadece kontrollere gitmeye çalışıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…