kızlar acilen yardımlarınızı bekliyorum???

Ardayasbu

ARDA & ADA
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
2.850
76
688
bel boyun bacak ağrılarım nedeniyle ortopedi daha sonra da fizik tedavi uzmanına onların yönlendirmesiyle ayrıca üroloji uzmanına muayene oldum. böbreklerime bakmak için çekilen mr da tesadüfen sol yumurtalığımda 2 cm büyüklüğünde kistik lezyona rastlandı.kadın doğuma da gideceğim fakat bileniniz varsa fikir almak istiyorum. bu vücudumdaki daynılmaz ve hiç bir ilaca 2 aydır karşılık vermeyen ağrıların sebebi kist olabilir mi? kisti olanlar aynı ağrıalrı çekiyor mu? özellikle belimin sol tarafında ve ayaklarımda oluşuyor ağrılar.acilen yardımlarınız bekliyorum

Canım hiç bi fikrim yok bişey diyemiyeceğim ama çok çok geçmiş olsun demek istedim...

canım kistin büyük degil yani buu adetle atarsın ama tabi bu kist içi sıvı olna mı yoksa cikolata kistimi anlayamadım ben kusura bakma eger sıvı doluysa adetle atarsın tabi bende gecirdim bu kist olayını bel ve kasık agrısı cok yapıyor allah yardımcın olsun cok cok gecmişler olsun

gecmis olsun canim sanirim bel fitigi ola bilir tek tarafliagriyor ve topuguna vuruyorsa agri ama insallah degildir bende de kist var ama mikro kist dediler ve 6 aylik fitil kullandim hic faya etmedi bilmiyorum canim iyi bir doktora gorun bence

Back
X