Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adı üstünde geciktirici ondan olmasınEşim geciktirici krem alacak bende yan etkisi olursa diye alma dedim ama almak istedi niçin bu kadar ısrarlı anlamadım yardımcı olur musunuz? Bir etkisi olur mu niçin bunu kullanmak istiyor
O kadar eerken boşaldığı için olmasın hanımefendi?
ya o kadar erken boşalmıyor kendi isteğiyle 25-30 dk uzatabiliyor daha çok uzatmak istediği için mi yeni evliyim pek anlamıyorumAdı üstünde geciktirici ondan olmasın![]()
Olabilir 25 30 dakika çok kısa bir süre değil ama uzatmak içinde olabilir tabiO kadar e
ya o kadar erken boşalmıyor kendi isteğiyle 25-30 dk uzatabiliyor daha çok uzatmak istediği için mi yeni evliyim pek anlamıyorum
Evet merak ettim eğer o gece gebelik oluşursa birşey olurmu kimyasal içerik var mıdır bilmiyorumNe gibi yan etkiden çekindin sperm kalitesi vs düşürür gibi mi.
Onun dışında hiç duymadım bi yan etki çünkü
25-30 dk uzatması da ara ara oluyor 6 aylık evliyim en fazla 3 defa bu kadar uzatabildi zorlanıyor ondan sanırımOlabilir 25 30 dakika çok kısa bir süre değil ama uzatmak içinde olabilir tabi
Evet merak ettim eğer o gece gebelik oluşursa birşey olurmu kimyasal içerik var mıdır bilmiyorum
Bende kullanan varsa diye buraya sormak istedim teşekkür ederim bilginiz içinSanmıyorum hiç ya onun etki alanı pek sperm vs değildir.
İnternette yazar belki. Ama hiç öyle bişey duymadım yani şuana kadar
Hım anladım canım yardımda alabilir aslında hiç konuştunuzmu25-30 dk uzatması da ara ara oluyor 6 aylık evliyim en fazla 3 defa bu kadar uzatabildi zorlanıyor ondan sanırım
Hım anladım canım yardımda alabilir aslında hiç konuştunuzmu
[/QUOTE hiç konuşamadık görev de şuan gelince alacağını söyledi görev de aklına ne geldiyse![]()