kızlar acıll meryem suresı başladım bu gun adet oldum yerıme bı kaçgun okurmusunuz

Nisaberatim

Bekleyen bir duam var sana ulaşsın Rabbım❤
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
4.836
6.658
88
31
kızlar ben bu ay meryem suresıne başladım ama reglı geldı bugun
yerıme bı kaç gun okurmusunuz okuyan varsa bnde onun için reglı donemınde okurum bırakmak istemiyorum lutfen

Ben okurum canım reglin kaç gün sürüyor kaç gün okuyacagim

Tm canım yarından itibaren bitinceye kadar okurum ben sorun değil sen bana bitince bitti de

kızlar ben bu ay meryem suresıne başladım ama reglı geldı bugun
yerıme bı kaç gun okurmusunuz okuyan varsa bnde onun için reglı donemınde okurum bırakmak istemiyorum lutfen
canım meryem suresinde secde var yapıyorsun değil mi?? Bence onu her Okuduğunda suya üfle 41. Günde iç. Ben öyle yapmıştım

Yok canım öyle bişey yok kız yada erkek Rabbim ne verirse sağlıklı olsunda . Canim kusura bakma. Bende adet oldum beklemiyordum dünü okudum ama bugün okuyamadim okumayı çok isterdim daha maalesef ki adet :( tekrar kusuruma bakma canım umarım vardır başka okuyacak biri

Daha sonra tekrar okutman gerekirse haber et adet olmazsam okurum canım

Yok canım öyle bişey yok kız yada erkek Rabbim ne verirse sağlıklı olsunda . Canim kusura bakma. Bende adet oldum beklemiyordum dünü okudum ama bugün okuyamadim okumayı çok isterdim daha maalesef ki adet :KK43: tekrar kusuruma bakma canım umarım vardır başka okuyacak biri
Allah razı olsun canm ne kusuru Rabbım bın kere razı olsun sanada nasıp etsın inşallah canm bızede canm

Back
X