- 25 Mart 2024
- 111
- 21
- 18
- 28
- Konu Sahibi meridesign
Kızlar selam bugün transferin 10. Günü testim negatif 2 gün sonra kan vericem ama hiç belirtim falan kalmadı 10. Gün idrar da negatif olup 12. Gün kan verdiğinde pozitif gören var mı ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı gün embriyosu?Kızlar selam bugün transferin 10. Günü teslim negatif 2 gün sonra kan vericem ama hiç belirtim falan kalmadı 10. Gün idrar da negatif olup 12. Gün kan verdiğinde pozitif gören var mı ??
3. GünKaçıncı gün embriyosu?
5. Gün olsaydı negatif sonuç umitlenme bence diyebilirdim ama 3. Gün için fikrim yok:/ umarım pozitif çıkar. Hakkınızda hayırlısı olsun3. Gün![]()
Umarım teşekkür ederim5. Gün olsaydı negatif sonuç umitlenme bence diyebilirdim ama 3. Gün için fikrim yok:/ umarım pozitif çıkar. Hakkınızda hayırlısı olsun![]()
Hiç bilmiyorum gerçektenen iyi embriyo kaçıncı gün embriyosu oluyor peki
Daha belli değil 2 gün sonra kan vericem ama umudum kalmadısonuç ne oldu inşallah güzel haberler alırsınız
Peki şuan sonucunuz nedir olumlu mu olumsuz muBende 5. Gün embriyosuysu 8. Gün testim negatif çıktı 10. Gün gittim gene negatif çıktı