Kızlar acill yardim

depremzedehatay

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2024
27
7
6
28
Kızlar ben 3 ay önce sezeryan oldum ilk iki ay sürekli regl oldum 3 gün anca sürüyordu 15 gün sonra tekrar oluyordum ve son 1 aydır hasta olmuyorum benim gibi yaşayan oldu mu

Kızlar ben 3 ay önce sezeryan oldum ilk iki ay sürekli regl oldum 3 gün anca sürüyordu 15 gün sonra tekrar oluyordum ve son 1 aydır hasta olmuyorum benim gibi yaşayan oldu mu
Ben bir buçuk sene olmadım, önceki yaşadıklarının regli olduğunu düşünmüyorum, doğum sonrasi olan rutin kanama bence, bı süre olmaman normal, ben olduğumda o kadar unutmuşum çıkmış ki aklımdan, şok olmuştum ne oluyoruz diye 😂😂

Lohusalık kanaması o, 40 günü geçince kontrole gittiniz mi 40 kontrolü der doktorlar rahim toparlanmış mı diye bakılıyor. Daha çok yeni adetler anca düzene giriyor, emziriyorsanız bazı kadınlarda adete engel olabiliyor bende olmadı ama :) benimde 40 gün boyunca hep geldi kanama 40.günden hemen sonra daha belirgin oldu adet diye yordum sonrasında bi kaç ay düzensiz oldu sonra normale döndü sizinde muhtemelen öyle olmuştur çok geçmiş olsun sağlıkla büyütün yavrunuzu♥️

Back
X