kizlar acill yardımmmmmm

95duran

***Hayata Bakakaldım Öylece Geçip Giderken***
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
191
38
38
İbternetten bi siteye üye oldum TURKOPİR diye satış temsilcisi olarak paket falan satn aliyosun adrese teslim satıp komisyon aliniyo muş 4.000 tl ye kadar bilgisi olan varsa söylerse çok sevinirim kargo ücreti 100 tl miş anlamadm

İbternetten bi siteye üye oldum TURKOPİR diye satış temsilcisi olarak paket falan satn aliyosun adrese teslim satıp komisyon aliniyo muş 4.000 tl ye kadar bilgisi olan varsa söylerse çok sevinirim kargo ücreti 100 tl miş anlamadm

şikayet var a bir bakın önce, nasıl bir şeye bulaştığınızı anlarsınız.

Son düzenleme:
Bence internetten böyle işlere girme içinden her türlü şey çıkabilir

merak ettim baktım dolandırıcıların teki keşke hiç üye olmasaydınız üyelikte iptal etmıyorlarmış, geçmiş olsun artık ugrasın durun. bu devirde kım kıme 4.bin tl veriyo yahu gelmeyın şu oyunlara.

Ne nasl ya offff olamaz ne yapcam ben nasl.dolandiricilar mis ya

merak ettim baktım dolandırıcıların teki keşke hiç üye olmasaydınız üyelikte iptal etmıyorlarmış, geçmiş olsun artık ugrasın durun. bu devirde kım kıme 4.bin tl veriyo yahu gelmeyın şu oyunlara.
Ne okucak peki ben ne yapcam

Tv ler bas bas bagırıyor keşke bir araştırsaydınız.Parayı ödedinizmi ?

hey Allahım yaa,hadi geçmiş olsun hatun kişi,Reklam yapmıyorsan çok kötü dolamaya gelmek üzeresin dikkat et.millet bas bas bağırıyor yem olmayın diye.

bir ay boyunca eşşek gibi çalışan insanlar bile o kadar kazanamıyor. kaldı ki internetten o kazancı sana verecekler. yapmayın...

Evet orda yaziyodu zaten sitede kadinlar kulubu.diye bence güvenilir para falan vermedim avon temsilciliğnden bir farki.yok gibi geldi bana
Yalnız konuda birisi magduriyetinide anlatmış ha bu dediğiniz yer içinmi baska yer içinmi demiş onu anlamadım.Reklam amaçlı açılmış dahi olabilir yani.Açın bakın şikayetlerine kararınızı verin

Back
X