- 15 Ekim 2019
- 6.089
- 13.831
- 248
- Konu Sahibi Anteplililili
-
Geçmiş olsun canım benim yanımda bi teyze vardı şeker hastası çok şükür ki iyileşti biraz uzun sürdü tedavisi ama Hamsolsun atlattı dua et bol bol Rabbim feraha çıkarsın inşAllahKizlar cevrenizde seker hastasi olup covid19 geciren varmi , şeker hastasinin coronaya yakalaninca kurtulma şansi nedir bilmiyorum lutfen cevap veririmisiniz en yakinim virüse yakalandı cok üzülüyorum
Çok geçmiş olsun. Dualarım sizinle.Kizlar cevrenizde seker hastasi olup covid19 geciren varmi , şeker hastasinin coronaya yakalaninca kurtulma şansi nedir bilmiyorum lutfen cevap veririmisiniz en yakinim virüse yakalandı cok üzülüyorum
Yuregime su serptiniz allah razi olsun amin insallahGeçmiş olsun canım benim yanımda bi teyze vardı şeker hastası çok şükür ki iyileşti biraz uzun sürdü tedavisi ama Hamsolsun atlattı dua et bol bol Rabbim feraha çıkarsın inşAllah
Amin insallah sagolunKorkmayın ölüm oranları çok az. Onu aklınıza getirmeyin ilaçlarımız güçlü iyileşecektr
Allah razi olsunÇok geçmiş olsun. Dualarım sizinle.
Cok sevindim atlattigina canim darisida bize insallahYengem şeker hastası ve atlattı gayet iyi şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?