Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırli olsun hamilesin bata kaç gün varEki Görüntüle 3259717 Kızlar daha önce başlık açmıştım cuma kan verdim 1.20 idi betahcg doktor haftaya testi tekrarlayalım demişti çünkü rahmin kalınlaşmış çok iyi demişti biraz önce test yaptım silik çizgi.böyle bişey olabilir mi ya 2 gün önce kanda çıkmayıp şimdi çıkmasıı![]()
Neden olmasın canımmm gözün aydınnn bebeğimEki Görüntüle 3259717 Kızlar daha önce başlık açmıştım cuma kan verdim 1.20 idi betahcg doktor haftaya testi tekrarlayalım demişti çünkü rahmin kalınlaşmış çok iyi demişti biraz önce test yaptım silik çizgi.böyle bişey olabilir mi ya 2 gün önce kanda çıkmayıp şimdi çıkmasıı![]()
Bata 6 gün var canımmHayırli olsun hamilesin bata kaç gün var
İnşallahTebrik ederim sizi hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah![]()
Sanırım 1 hafta geçmiş beta vereli değilmiİnşallah canım ya önce kanda çıkmalı mıydı ya![]()
Bidaha test yap canım ama hamilesin test bozuk değilse tabi9 haziran kanda 1.20
11 haziran gebelik testi silik çizgi canım
O zaman yarın sabah kan vermeye tekrardanAynen canım onu düşünerek bir daha tekrarladım aynı çıktı silik
Laboquick canımCanım hangi test ile yaptın, bebe time ise umutlanmanı önermem. Arkadaşımın da böyle çıkmıştı ama sonra başka test ile yaptı negatif çıktı. Bebe time markasında yalancı pozitif çok çıkıyor dikkat et
Aayyyyy hadiii inşallahh ilk haberi buraya verrDayanamadım acile test vermeye gittim 2 saate çıkar dedi![]()
O zamaaaaannnnn hadi hayırlı uğurlu olsunnnnn beybiiiiiii sağlıkla kucağına alKızlarrrr beta 33.4