- 3 Ocak 2021
- 5.337
- 1.833
- 123
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
Doktorunuz ne diyor?Merhaba kızlar ben geçen hafta pazartesi günü kan testi yaptım değerim 51.1 çıktı Perşembe yaptım 161.1 çıktı bugün sabah yaptırdım 921 çıkmış sizce artışı normalmi bana çok gibi geldi koru bı durum olabilirmi lütfen yazarmisiniz
Doktora gitmedim sağlık ocağında yaptım netten baktım sonucaDoktorunuz ne diyor?
Merhaba aynı saatler de mi verdinizMerhaba kızlar ben geçen hafta pazartesi günü kan testi yaptım değerim 51.1 çıktı Perşembe yaptım 161.1 çıktı bugün sabah yaptırdım 921 çıkmış sizce artışı normalmi bana çok gibi geldi koru bı
Evet hepsini sabah 9 civarı vermiştim normalmi ya korkuyorumMerhaba aynı saatler de mi verdiniz
Artış normalmi sizce peki saolun teşekkür ederimArtisiniz çok güzel. Hayırlı gebelikler dilerim
Sanırım 600 civarı olması gerekiyordu , bence normal çünkü burda o şekilde artış olanları gördüm içinizi rahat tutun.Evet hepsini sabah 9 civarı vermiştim normalmi ya korkuyorum
acaba çoğul gebelik miMerhaba kızlar ben geçen hafta pazartesi günü kan testi yaptım değerim 51.1 çıktı Perşembe yaptım 161.1 çıktı bugün sabah yaptırdım 921 çıkmış sizce artışı normalmi bana çok gibi geldi koru bı durum olabilirmi lütfen yazarmisiniz
Güzel canım benimArtış normalmi sizce peki saolun teşekkür ederim
Günüm geceli yarın bir hafta olacakBir de gününüz geçti mi
Son adet tarihim 5 Aralık'ti ama yumurtlama takibi yapiyodum 22 Aralık'ta tuttu diye düşünüyorumGüzel canım benimson adet tarihin ne
Olabilirmi değer artışı bunu mu gösterir bende dış gebelikten korktum dış gebelikte artış çok olur diye okudum sankiacaba çoğul gebelik mi
5hafta 2gunluk hamilesinSon adet tarihim 5 Aralık'ti ama yumurtlama takibi yapiyodum 22 Aralık'ta tuttu diye düşünüyorum
Artış gayet güzel içimiz rahat olsunGünüm geceli yarın bir hafta olacak
Kötü şeyleri okuma tatlım. Herşeyi okursan isinn içinden cikamazsinOlabilirmi değer artışı bunu mu gösterir bende dış gebelikten korktum dış gebelikte artış çok olur diye okudum sanki
aman dış gebelik olmasın da ikiz olsun yeter ki.İçini ferah tut sen karıştırma aklını canım hiçOlabilirmi değer artışı bunu mu gösterir bende dış gebelikten korktum dış gebelikte artış çok olur diye okudum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?