Doğuma Hazırlık Kızlar acilll bhcg ???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sosyallanne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
5.328
1.826
123
Merhaba kızlar ben geçen hafta pazartesi günü kan testi yaptım değerim 51.1 çıktı Perşembe yaptım 161.1 çıktı bugün sabah yaptırdım 921 çıkmış sizce artışı normalmi bana çok gibi geldi koru bı durum olabilirmi lütfen yazarmisiniz

Merhaba kızlar ben geçen hafta pazartesi günü kan testi yaptım değerim 51.1 çıktı Perşembe yaptım 161.1 çıktı bugün sabah yaptırdım 921 çıkmış sizce artışı normalmi bana çok gibi geldi koru bı durum olabilirmi lütfen yazarmisiniz
Doktorunuz ne diyor?

Merhaba kızlar ben geçen hafta pazartesi günü kan testi yaptım değerim 51.1 çıktı Perşembe yaptım 161.1 çıktı bugün sabah yaptırdım 921 çıkmış sizce artışı normalmi bana çok gibi geldi koru bı
Merhaba aynı saatler de mi verdiniz

Artisiniz çok güzel. Hayırlı gebelikler dilerim 🥰😍

acaba çoğul gebelik mi :anneadayı:

Bencede artışların gayet güzel. Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin miniğini 🤲🤲🤲

Back
X