Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitif gözüküyor canım koyulaşmasını takip etKızlar adetime 5 gün var kaset test yaptım bu şekilde lütfen yorumlar mısınız ?
Çektiğim resimler 4 dakika içerisindeKaç dk sonra çıktı çizgi hemense gebelik var gibi
Çektiğim resimler 4Kaç dk sonra çıktı çizgi hemense gebelik var gibi
inanamıyorum inşallah hamileyimdirPozitif gözüküyor canım koyulaşmasını takip et![]()
Kan testini şimdi versen olmaz mı ?Regl günü yaparsan daha koyu çıkar, gecikmeyi bekleyip kan testi verirsen daha iyi olur![]()
4 tane daha test aldım gece vardiyasındayım sabaha karşı işte erken gebelik testinide yapıcam bakalımPozitif hayırlı olsun maşallah... kan ver değer takibi yap sonra doktor yoluna düşersin![]()
Azmış ya4 tane daha test aldım gece vardiyasındayım sabaha karşı işte erken gebelik testinide yapıcam bakalım![]()
Akşam da yapsam mı diye düşünmedim değilAzmış yaben dört günde 11 test yaptım
![]()
Ayy ağnızdan bal damlıyorreeBal gibi pozitif görünüyor. Hayırlı olsun
Hatırlamıyorum kaç saat idrarla yaptığımı ama iki gün önce kasık ağrım vardı bugünde adet olucam gibi bir ağrı var birazdan erken gebelik testide yapıcam bende yerleşme kanaması falan olmadı gerçi ne zaman olur bilmiyorumAy resmen pozitifkaç saatlik idrarla yaptınız? Ne gibi belirtileriniz vardı
Regl günlerimiz aynı benimde beş gün var ben yumurlamadan önce yumurtlama günü ve sonraki günü değerlendirdim daha doğrusu adetten 1 gün sonra 2 günde bir işliki yaşadım yurmtlama günümde 23-24 nisandıBenim de regl olmama 5 gün var ve 5 gündür de kasık ağrım var test yapsam mı yapmasam mı diye düşünüp duruyorum