Çocuk Hastalıkları Kızlar acilll

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

diZzYy00

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Mart 2016
405
108
103
35
2 yaşında kızımla cuma dan beri hastanede yatıyoruz ilk kusma ateş ishal vardı kusma ve ateş geçti sadece ishali vardı bugün 7. Günümüz ve ateş yeniden başladı ishali kanlı olmaya başlamıştı doktorumuz dün bağırsak düğümlenmesinden şüphelenmişti
Böyle bişe çocuğunda geçiren var mı
Belirtileri tam olarak nedir?
Ara ara çok fazla ağrısı oluyo hastaneyi inletiyor

Benim bir arkadaşımın abisi küçükken yaşamış. Biraz zor bir süreç olmuş. Ama tıp o zamandan bu zamana gelişti. Zayıflığını ona bağlardı. Zayıf derken öyle kırılıyor gibi değildi. Sadece zayıftı abisi.

Benim arkadaşımın kızı olmuştu. Ameliyat falan oldu sanırım ya. Uzun zaman geçtiği için hatırlayamıyorum.

Eğer düğümlenme varsa mecbur ameliyat olmalı. Fakat geçiyor operasyondan sonra. Biraz sıkıntılı ama geçer. O zaman çok daha rahatlamış olur.

Çok geçmiş olsun
Mübarek günde Allah şifa versin

Çok geçmiş olsun. Düğümlenme olduğunu sanmıyorum. Uzun süren ishal durumlarında kan olabiliyor yani doktor falan değilim tabiki ama yaşanılan şeyler olduğu için söylüyorum. Büyük insanlarda bile uzun süren ishal sonucu artık kan geliyor küçücük çocuk bu... İnşallah düğümlenme değildir yoksa ameliyat olması gerekiyor sanırım=( Allah acil şifa versin.

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin tüm bebeklere hastalara inşaAllah en kısa sürede sağlığına kavuşur kuzun :KK43: bizde Mayıs ayında hastanede yattık 5 gün perişan olmuştuk 2 yas ve çok küçük halden anlayamaz ki anlatsan derdini canım Rabbim sana da bol bol sabırlar versin inşaAllah.

Bir haftadır yatan hastaya teşhis konması lazımdı. Geçmiş olsun

Arkadaşlar hergün 8-9 defa yapıyordu bugün birden kesildi ama ateşi çıkmaya başladı iyi mi kötü mü anlamadım

Back
X