Kızlar acilll :(

Yeliz4106

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2016
515
527
23
Kızlar bu ay klomen ve catlatma iğnesi oldum gecen cuma 3-4 gündür kabız kasılta ağrı var kabızlık çok gaz sancısı yaptı ve ateşlendim hast. Gittim kanda enf. Baktılar bişey çıkmadı bide hcg baktrdım 8.56 çıktı szce hamilemiyim yoksa iğnenin yansıması mı :(

Kaç gün var arada canm iğneyle hcg nin? Çatlatma iğnesi de hcg yükseltiyomş. Adetine kaç gün var?

Off inş cnm evde yaptığım testler negatif anlamadm inş pozitife döner
Bnde 7.ci günü evde yaptığım test ngtf ti 11.günü yaptım hafif silik ti 13.günü yaptım birazda ha belliydi 15.günü yaptım iyice belli olmuştu ve bugün yaptım daha bi koyulaşmis bnde bekliyorum canm inşallah ikimiz dede vardır bugün ara da bi pembe akıntı oluyo ona çok moralim bozuldu inşallah çoğalmaz

Bnde 7.ci günü evde yaptığım test ngtf ti 11.günü yaptım hafif silik ti 13.günü yaptım birazda ha belliydi 15.günü yaptım iyice belli olmuştu ve bugün yaptım daha bi koyulaşmis bnde bekliyorum canm inşallah ikimiz dede vardır bugün ara da bi pembe akıntı oluyo ona çok moralim bozuldu inşallah çoğalmaz
Yerleşme kanaması olabilir cnm inş bebiş vardır
İkimizdede bgn hcg 8 görünce elim ayağım boşaldı heyecandan ⭐️ 39 dereceatesle koşucaktm eve kadar ama doktor haftaya tekrarlayalım o zmn blli olur dedi :(

Yerleşme kanaması olabilir cnm inş bebiş vardır
İkimizdede bgn hcg 8 görünce elim ayağım boşaldı heyecandan ⭐️ 39 dereceatesle koşucaktm eve kadar ama doktor haftaya tekrarlayalım o zmn blli olur dedi :KK43:
Evt cnm haftaya tekrar kan testi yaptır inşallah yükselir canm. İnşallah gelen akıntı da yerleşme kanamasidir ağlamaktan çok kötü oldum ilk igne tedavim ve positif görünce çok mutlu olmuştum ama şuan bişi gelmiyo inşallah gelmez

Evt cnm haftaya tekrar kan testi yaptır inşallah yükselir canm. İnşallah gelen akıntı da yerleşme kanamasidir ağlamaktan çok kötü oldum ilk igne tedavim ve positif görünce çok mutlu olmuştum ama şuan bişi gelmiyo inşallah gelmez
İnş cnm bnm adetne ne kadar var bi kanda baktır istersen iğnenin üstünden 10 gün geçince gerçek değer çıkıyomuş öyle okudum burda

Cnm erken yaptirmissin ignenin ustunden 7 gun geçmis yanlis anlamadiysam.
O igneler hcg icerdigi icin de cikmis olabilir yeni bir hamilelikte basliyor olabilir kesin cevap icin en az 5 en fazla 7 gun beklemelisin

Cnm erken yaptirmissin ignenin ustunden 7 gun geçmis yanlis anlamadiysam.
O igneler hcg icerdigi icin de cikmis olabilir yeni bir hamilelikte basliyor olabilir kesin cevap icin en az 5 en fazla 7 gun beklemelisin
Cnm öyle ama gebelk varsa 1 haftalık oluyo tam değerde 1 haftalık daha yüksek çıksa iğneye bağlıcaktm ama bakalım nasıl sabretcem bilmiyorum evde yptığım testlerde negatf çıkıyo hala

Bilemessinki cnm bunu bildigim kadariyla hcg once dusuyo sonra yukseliyor. Insallah hamilesindir ama bu kadar stres yapma nasil olsa ogreneceksin. En fazla 7 gun bekliceksin. Testide hergun yapmak yerne 2 gunde bir yapmalisin

Şimdi yine test yaptm hcg testi negatif ovulasyon testi silik çıktı 2. Çizgi kızlar bu ne demek :(

Şimdi yine test yaptm hcg testi negatif ovulasyon testi silik çıktı 2. Çizgi kızlar bu ne demek :KK43:
Bu kadar çok test yapma bence zamana bırak adetine kadar sabırlı ve sakin kal strestende olmuyor kafanı başka seylerle oyala yürüyüşe falan cik bi orgu falan yap bence

Back
X