- 3 Mayıs 2016
- 515
- 527
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen cuma iğne oldum işte cnm adetim 3ü gibi olucakKaç gün var arada canm iğneyle hcg nin? Çatlatma iğnesi de hcg yükseltiyomş. Adetine kaç gün var?
Canm 11.günün den sonra test yapmaya başla daha çok yeni inşallah hamiş kalmisindirGeçen cuma iğne oldum işte cnm adetim 3ü gibi olucak
Off inş cnm evde yaptığım testler negatif anlamadm inş pozitife dönerCanm 11.günün den sonra test yapmaya başla daha çok yeni inşallah hamiş kalmisindir
Bnde 7.ci günü evde yaptığım test ngtf ti 11.günü yaptım hafif silik ti 13.günü yaptım birazda ha belliydi 15.günü yaptım iyice belli olmuştu ve bugün yaptım daha bi koyulaşmis bnde bekliyorum canm inşallah ikimiz dede vardır bugün ara da bi pembe akıntı oluyo ona çok moralim bozuldu inşallah çoğalmazOff inş cnm evde yaptığım testler negatif anlamadm inş pozitife döner
Yerleşme kanaması olabilir cnm inş bebiş vardırBnde 7.ci günü evde yaptığım test ngtf ti 11.günü yaptım hafif silik ti 13.günü yaptım birazda ha belliydi 15.günü yaptım iyice belli olmuştu ve bugün yaptım daha bi koyulaşmis bnde bekliyorum canm inşallah ikimiz dede vardır bugün ara da bi pembe akıntı oluyo ona çok moralim bozuldu inşallah çoğalmaz
Evt cnm haftaya tekrar kan testi yaptır inşallah yükselir canm. İnşallah gelen akıntı da yerleşme kanamasidir ağlamaktan çok kötü oldum ilk igne tedavim ve positif görünce çok mutlu olmuştum ama şuan bişi gelmiyo inşallah gelmezYerleşme kanaması olabilir cnm inş bebiş vardır
İkimizdede bgn hcg 8 görünce elim ayağım boşaldı heyecandan️ 39 dereceatesle koşucaktm eve kadar ama doktor haftaya tekrarlayalım o zmn blli olur dedi
![]()
İnş cnm bnm adetne ne kadar var bi kanda baktır istersen iğnenin üstünden 10 gün geçince gerçek değer çıkıyomuş öyle okudum burdaEvt cnm haftaya tekrar kan testi yaptır inşallah yükselir canm. İnşallah gelen akıntı da yerleşme kanamasidir ağlamaktan çok kötü oldum ilk igne tedavim ve positif görünce çok mutlu olmuştum ama şuan bişi gelmiyo inşallah gelmez
Bugün adet günüm normalde cnm işte iğnenin 16.ci gunuİnş cnm bnm adetne ne kadar var bi kanda baktır istersen iğnenin üstünden 10 gün geçince gerçek değer çıkıyomuş öyle okudum burda
Yarnda olmazsan hcg yptır bnce inş gelmez kanama :)Bugün adet günüm normalde cnm işte iğnenin 16.ci gunu
Insallah canmYarnda olmazsan hcg yptır bnce inş gelmez kanama :)
Cnm öyle ama gebelk varsa 1 haftalık oluyo tam değerde 1 haftalık daha yüksek çıksa iğneye bağlıcaktm ama bakalım nasıl sabretcem bilmiyorum evde yptığım testlerde negatf çıkıyo halaCnm erken yaptirmissin ignenin ustunden 7 gun geçmis yanlis anlamadiysam.
O igneler hcg icerdigi icin de cikmis olabilir yeni bir hamilelikte basliyor olabilir kesin cevap icin en az 5 en fazla 7 gun beklemelisin
Evet cnm sagol :/Bilemessinki cnm bunu bildigim kadariyla hcg once dusuyo sonra yukseliyor. Insallah hamilesindir ama bu kadar stres yapma nasil olsa ogreneceksin. En fazla 7 gun bekliceksin. Testide hergun yapmak yerne 2 gunde bir yapmalisin
Bu kadar çok test yapma bence zamana bırak adetine kadar sabırlı ve sakin kal strestende olmuyor kafanı başka seylerle oyala yürüyüşe falan cik bi orgu falan yap benceŞimdi yine test yaptm hcg testi negatif ovulasyon testi silik çıktı 2. Çizgi kızlar bu ne demek![]()