kızlar acillll 16.haftada kanama

mersinli

KIZIM NİSAM
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
732
2
96
İstanbul
kızlar sabah tuvalete gittim kendimi sildiğimde pembe kan olduğunu gördüm kağıtta.tuvalete baktım pembe olmuş.kızlar 16.haftamdayım.neden böyle oldu.çok korkuyorum.drumu aradım saat 1de gidecem.benim gibi olan varmı aranızda?

canım gelince haber ver bizlerede inş. sorun yoktur...

canım düşük riski yaşıyor olabilirsin
umarım bi problem yoktur
pembe kan o kadarda korkulcak şeylerin habercisi değildir ama
yinede dikkat etmelisin
muhtemelen dr sana progestan ilacı verecektir lekelenmeni kesmek
ve düşük yaşamamak için
qeçmiş olsun

çok geçmiş olsun umarım herşey yolundadır.son durumunu yazarsan çok mutlu olurum.rabbim yar ve yardımcın olsun..

Geçmiş olsun, rabbim yardım etsin inşallah hayırlı haberlerle gelirsin buraya..

kızlar dün dra gittim biliyorsunuz.dr çok şaşırdı çünkü bebek gayet iyi,kanda görmüyorum dedi.bir sorun görünmüyor dedi.progestan verdi 1 hafta kullan dedi bide belki idrar yollarında bi problem vardır dedi antibiyotik verdi.galiba hafta sonu çok yorulmuşsun dedi.pazar günü çarşıda çok dolandım ve çok yoruldum.hafta sonuda misafirlerim vardı.galiba kendime çok yüklendim.istirahat edeceksin dedi.kızlar dua edin bana umarım bir terslik olmaz.dün kabus gibiydi.rahatladım biraz ama şu pembe akıntılar geçse daha mutlu olacam.

kızlar bugün ciddi bir azalma oldu.dinlenmem işe yaradı.galiba kuzumu çok yordum oda beni uyardı.RABBıME binlerce kez şükürler olsun.inş.tam geçer.

hadı bununla gecmıs olsun dıkkat et bende nasıl olsa tehlıke yok dıye busıra cok yoruldum ama dıkkat etmek lazım önce bebıslerımız...

lütfen daha dikkatli ol bundan sonra bu haftalara kadar geldiniz beraberce ..
hamileliği boyunca neredeyse hergün yatmış biri olarak bunu söylüyorum , kucağınıza alıncaya kadar herşeyden sakının kendinizi ve onu .. ve tabi iyice ağırlaşmadan keyfini çıkarın bugünlerinizin yerimseniben

mersinli canım topiğini yeni gördüm ve kanama deyincede çok üzüldüm ama şuanda bir sorun olmamasına sevindim....yormayın kendinizi kızlar ya biz sonucunda kolaylıkla sahip olmadık evlatlarımıza...ben hala pek bişey yapmıyorum bir tek yemek yapıyorum dikkat etmek lazım...şimdi kanaman durdumu mersinli inşş herşey yolunda gider ve bir daha sorun yaşamazsın....

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum beni yanlız bırakmadığınız için.çok çok şükür 2 gündür kanamam olmadı.sadece iki gün pembe bi kanama şeklinde geldi.galiba idrar yollarımda bir problem vardı.şimdi geçti kızlar.bidaha bebişimi yormıcam.kızlar bu arada bebeğinin cinsiyetini öğrenen varmı?beni haberdar edin.

mersinli durumuna çok korktum cnm..bu aralar benimde taşınma cenaze derken çok yordum kendimi..nasılsa artık tutunmuştur diye çok üstüne varmıyordum ama demekki herzaman dikkat etmemiz gerekiyormuş..neyseki azalmış akıntın..aman bundan sonra dikkat et cnm..zor kavuşucaz biz bebeişlerimize..vicdan azabı çekmektense dinlenmek en iyisi....

mersinli senin bebeğinin cinsiyeti belli oldumu??justing ya senin kii??ebininki erkekdi zaten....benimki kendini daha göstermedi dr kız olabilir fakat kesinde değil dedi...17.haftada dr.a gidicem belki o zaman belli olur....yani inşşş belli olur..

valla canım daha benimki belli olmadı 4.ayım tam bitsin öyle gidim dedim.kendini göstermez belli olmaz diye tam günü gelsin baktirim dedim.ilk ve kıymetli bebişler olduğu için cinsiyet farketmiyor çokta merak etmiyorum açıkçası.ama etraftakiler benden daha meraklı.hadi öğren niye bekliyosun diyorlar.öğrenince ne olacak diyorum.zaten daha alışveriş yapmak için erken.2 ay sonra başlıcam alışveriş faslına.aman kızlar iyi bakın kendinize yormayın sakın.çünkü bebiş kendini hatırlatıyor anne bende burdayım diye.peki hareketlerini hisseden varmı?bende daha tık yok.

mersinli bendede tık yok daha hissetmedim....ama ben çok merak ediyorum cinsiyeti ve dediğin gibi etrafımdakilerde...bende daha henüz alışverişe başlamadım ama annem almaya başlamış bişeyler.....bebek kıyafeti gördüğü her yere giriyor annem şunu alıyım diyor..ben yanındaysam aldırmıyorum ama yalnızken alıyor...ailem benden daha heyecanlı.....

hilalcim ben daha bir don almadım yavruma ama dediğin gibi annem nevresim takımı,yorgan,alt açma minderi,pijamalar almışda almış.kızıyorum alma ben almak istiyorum sabret diyorum ama onunda ilk torunu ya heyecan yapıyor.bir an önce zaman geçsede bebişime ciciler alsam diyorum.hayırlısı olsun.

Back
X