• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar acillllllll

hiram06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
897
1
96
Ankara
kızlar bugün 8. günüm dayanamadım idrar testi yaptım bişi çıkmadı 5 dk sonra hayalkafamçokkarıştı meyal bi çizgi var acaba beni uyduruyorum ama çok silik bu ne demek yaaaaaaaa

insallah canim bebisin seninledir.genelde ikinci çizgiyi silik görenler hamile :)

12.günü beklemen daha hayırlı.kan testini yaptır ben hiç idrar testi yaptırmadım.
gerçi 3 kan testi sonrası bebişi kaybettim ama en sağlamı kan testi
güzel haberlerini esirgeme :)

kızlar bugün 8. günüm dayanamadım idrar testi yaptım bişi çıkmadı 5 dk sonra hayalkafamçokkarıştı meyal bi çizgi var acaba beni uyduruyorum ama çok silik bu ne demek yaaaaaaaa

bende ilk yaptıgımda bisi yoktu.sonradan belirmeye basladı silik cizgi.umarım hamilesindir

hiramcım bekle bence biraz canım. malum catlama igneleri hcg iceriyor. ve yeterli zaman gecmezse testte cikan hcg onlardan kaynaklı olabiliyor. yani hem erken yaptigin icin yanlis pozitif olabiliyor hem yine erken yaptıgın icin daha kendi hcg degerlerin tam olusmadigi icin yanlis negatif olabiliyor.

bosuna demiyorlar bize 12. gun testi diye... sabir arkadasim sabir biraz daha bekle bence. benimde transfer sonrası 5. gunum kanama vb. olmadıgı surece hic dusunmuyorum erken yapmayı

Back
X